OP Koti on mieluisin valinta kiinteistönvälittäjäksi

OP Koti on edelleen selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee Taloustutkimuksen Suomi tänään 2021 -tutkimuksesta. Jos asunnon omistavat vastaajat olisivat nyt myymässä asuntoaan, 42 prosenttia heistä valitsisi OP Kodin.

Tutkimuksessa selvitettiin 17 kiinteistönvälitysliikkeen tunnettuutta, käyttöä, mielikuvia ja suosittelua. OP Koti sai tutkituista ketjuista parhaan kokonaisarvosanan.

OP Koti on tutkimuksen mukaan Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä, ja luotettavuus onkin tärkein ominaisuus kiinteistönvälittäjää valittaessa. Muut tärkeimmät tekijät ja samalla OP Kodin vahvuudet tutkimuksen mukaan ovat asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus, hinta-laatusuhde ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin.

”Olemme jo 11. kerran peräkkäin Suomen luotetuin. Olemme onnistuneet pitkäjänteisesti toteuttamaan luottamuksen arvoista palvelua sekä asunnon myyjille että ostajille”, iloitsee OP Kodin johtaja Lasse Palovaara.

Ykkönen myös mainonnan näkyvyydessä ja digitaalisissa palveluissa

Tutkimuksen mukaan OP Kodilla on parhaat digitaaliset palvelut sekä kattavin mainonnan ja ilmoittelun näkyvyys. Asunnon myyminen on entistä sujuvampaa, kun myyntiä voi seurata digipalvelun kautta, ja näkyvällä mainonnalla myytävä asunto saavuttaa mahdollisimman suuren yleisön.

”OP Koti Etäesittely on hyvä esimerkki digitaalisesta palvelusta, jonka avulla myytävälle asunnolle saa aiempaa huomattavasti laajemman näkyvyyden, esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon voi tutustua ensin videoesittelyn avulla pidemmänkin välimatkan takaa. Suosittu on myös digitaalinen myynnin seurannan palvelumme”, kertoo Palovaara.

Digitaalinen asuntokauppa ja sähköinen kiinteistökauppa ovat nekin nyt OP Kodin kiinteistönvälityspalveluiden arkea. Uusia palveluita kehitetään asiakkaita kuunnellen ja tulevaisuuteen katsoen.

"Suomalaisten arvostama aktiivinen yhteydenpito ja asiantunteva, laadukas paikallinen palvelu yhdistettynä digitaalisiin ratkaisuihin takaa onnistuneen kodinvaihdon myös jatkossa. Yhteistyössä osuuspankkien ja Pohjola Vakuutuksen kanssa pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen kodin ostamisen ja myymisen palveluiden kokonaisuuden, helposti saman katon alta”, summaa Palovaara.

Tilaa arviokäynti

Lähde: Suomi Tänään 2/2021 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. Tutkimus toteutettiin heinä-elokuussa 2021 ja siihen osallistui 2500 iältään 15–79-vuotiasta vastaajaa. Taloustutkimus Oy on tehnyt tutkimuksen omasta toimeksiannostaan.