Ilmarisenkatu 16-18 B, Keskusta, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 119 000 € Myyntihinta: 103 698 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
54,5 m2
2h, k, kh, p

Mukavalla ja rauhallisella paikalla ainoastaan noin 200 metrin päästä ydinkeskustan kävelykadusta 3. kerroksen kaksio hissitalossa. Hyvä ja toimiva pohjaratkaisu. Lasitettu parveke aamuaurinkoon. Yhtiöön tehty kattavasti peruskorjauksia mm. käyttövedet, katto sekä viemärit. Vuokrattu vuoden määräaikaisella sopimuksella 30.4.2020 asti.

Toistaiseksi esittelemme koteja vain yksityisesittelyin, varaa oma esittelyaikasi välittäjältä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  602670
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Ilmarisenkatu 16-18 B, 40100 JYVÄSKYLÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h, k, kh, p
  Asuinpinta-ala
  54,5 m2
  yhtiöjärjestyksen pinta-ala 51m²
  Kokonaispinta-ala
  54,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  1965
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  3/4
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Itään
  Ikkunat ja näköalat
  Olohuone itään, keittiö ja makuuhuone länteen.
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  103 698,32 €
  Velaton hinta
  119 000,00 €
  Lainaosuus
  15 301,68 €
  Neliöhinta
  2 183,49 €
  Hoitovastike
  219,30 €/kk
  Rahoitusvastike
  171,87 €/kk
  Yhtiövastike yht
  391,17 €/kk

  Kylmävesi 5,78€/m³ Lämmin vesi 10,69€/m³

  Varustus

  Keittiö

  Jenkkikaappi, lattialiesi, sähköliesi, liesituuletin aktiivihiili, kaapistot.

  Pesutilat

  Kylpyhuone Uusittu 2018, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä.

  Säilytystilat

  Kellari, vintti, jäähdytetty kellari, ulkovarasto

  Materiaalit

  Keittiö: Seinissä maali, lattiassa laminaatti. Olohuone: Seinissä maali, lattiassa laminaatti. Makuuhuone 1: Seinissä maali, lattiassa laminaatti. Kylpyhuone: Seinissä maali/laatta, lattiassa laatta. Eteinen: Seinissä maali, lattiassa laminaatti.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Jyväskylän Ilmarisenkatu 16-18
  Isännöitsijä
  Lari Kortelainen 014 611268
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  37
  Autopaikat
  Piha-autopaikkoja 40 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV

  Rakennuksen tiedot

  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen posto
  Energialuokka
  G 2013

  Tehdyt korjaukset

  Ulkopuoliset maalaukset ja korjaukset sekä rappukäytävien maalaus-91, linja- ja sulkuventtiilien vaihto sekä saunan pesuhuoneen kunnostus-95, lämmityksen perussäätö, patterien termostaattien vaihtaminen, 8 autonlämpöpaikkaa-96, ilmanvaihdon poistokavien puhdistus-98, kaukolämpöön liittyminen, lämmönjakohuoneen saneeraus, korvausilmaventtiilien asennus, ilmastointikoneen vaihto-99, käyttövesiputkistojen uusiminen ja huoneistokohtaiset vesimittarit-99-00, lukituksen uusiminen (EXEC), taloviemärin korjaus-00, puulattiin yhtiön pysty- ja pohjaviemärit, piha-aluekorjauksia, uusi ilmastointikone-01, kunnostettin pesutupa ja hankittiin uusi talopesukone-02, saneerattiin antennisisäverkko ja liityttiin kaapeli-tv verkkoon-03, uusittiin lämmityksen ja lämpimän veden venttiilit lj-huoneessa-04, uudet vesikourut parvekelipan yläpuolelle-05, tehty kuntoarvio-07, Kellari käytävä maalattiin. Pihan sadevesi/ sala-ojajärjestelmä korjattiin. Piha-alueen osalta viemäri- ja vesijohdot uusittiin. Uusittiin tontin Vapaudenkadun puoleisen sivun aita. Ilmanvaihdon poistokanavat puhdistettiin-09. Saunan löylyhuoneen paneeleiden ja lauteiden uusiminen -11. Vesikatteen uusiminen -12. Parvekesaneeraus, parvekelasien ja paloseinien asennus huoneistoparvekkeille -13. Pohjaviemäri sukitettu ja muut viemärit pinnoitettu, autotallirakennus purettu -17. 20 kylpyhuonetta saneerattu, huoneistoihin kv-patterit (poislukien A11) ja vesimittarien vaihto -18.

  Suunnitellut korjaukset

  Ylimääräisten yhtiökokousten ja päätösten pääkohdat aikajärjestyksessä uudemmasta vanhempaan lueteltuna. Saat tarkemmat yksityiskohdat välittäjältä. Asemakaavan esisopimus on allekirjoitettu 28.9.2018. Yhtiökokous 25.9.2018 päätti hyväksyä viimeisimmän asemakaavan muutoksen esisopimusluonnoksen ja ottaa yksityisen pysäköinninvalvonnan valvomaan yhtiön pihan pysäköintiä. Ylimääräinen yhtiökokous 11.6.2018 päätti hyväksyä asemakaavamuutoksen esisopimusluonnoksen koskien rakennusoikeuden kauppaa ja maanvuokrasopimusta sekä antoi hallitukselle valtuutuksen valitsemaan investori ja allekirjoittamaan varsinainen esisopimus. Ylimääräinen yhtiökokous 11.6.2018 päätti hakea parveketupakointikieltoa yhtiön parvekkeille. 18.12.2018 lähtien on astunut voimaan tupakointikielto kaikilla huoneistoihin kuuluvilla parvekkeilla. Päätös on voimassa toistaiseksi. Ylimääräinen yhtiökokous 8.1.2018 päätti toteuttaa 20 kylpyhuoneen saneerauksen. Hallitus on päättänyt järjestää ylimääräisen yhtiökokouksen 19.9.2017 jossa päätetään kaavamuutostyön jatkamisesta ja sen rahoituksesta. Vierasautopaikkojen poistosta ja yksityisen pysäköinti valvonnan ottamisesta valvomaan taloyhtiön pihaa. Yhtiökokous 3.5.2017 päätti antaa hallitukselle asemakaavan muutosta seuraavat valtuudet, jossa neuvotella ja tehdä esisopimus mahdollisen investorin kanssa. Palkata tarvittaessa eri alojen asiantuntijoita liittyen kaavamuutosasiaan. Neuvotella tarvittaessa yhtiön nykyisistä autopaikoista esisopimuksen ja kaavamuutoksen yhteydessä. Hoitaa ja sopia asia esisopimuksessa niin pitkälle, että yhtiökokous voi esisopimuksesta yhtiökokouksessa päättää. Pohjaviemärin sukituksen ja muiden viemäreiden pinnoituksen rahoituksen osalta päätettiin, että työt rahoitetaan 10 vuoden lainalla. Hallitus valtuutettiin hakemaan lisäpanttikirjoja. Hallitus valtuutettiin luovuttamaan haettavat lisäpanttikirjat ja mahdollisesti entisistä panttikirjoista vapaana olevat vakuudeksi siihen rahalaitokseen, josta se päättää lainan päätettyjä töitä varten ottaa. Rahoitusvastikkeeksi ko. töiden osalta päätettiin 0,79 neliömetriltä kuukaudessa ja sen perintä päätettiin aloittaa 1.6.2017. Osakkaiden viemärien sukituksen ja pinnoituksen hankeosuuseräpäiväksi päätetiin 15.5.2017. Kylpyhuoneiden kalusteiksi ja varusteiksi kokouskutsun liitteenä lähetetyt tai vastaavat edullisemmat kalusteet ja varusteet. Taloyhtiö ei ole liittynyt Maanmittauslaitoksen ylläpitämään sähköiseen huoneistorekisteriin.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 238 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Jyväskylän kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Keskustassa. Koulut: Keskustassa. Päiväkoti: Keskustassa. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne

  Lisätiedot

  Ylimääräinen yhtiökokous 31.1.2019 päätti ottaa (tämän myytävän) huoneiston B20 hallintaan kolmeksi vuodeksi ja saanut huoneiston haltuun 4.4.2019. Huoneiston maksamattomissa maksuissa ei ole kaikkia haltuunotosta syntyneitä kustannuksia, laskutetaan huoneistolle, kun kaikki syntyneet kulut on tiedossa. 20 kph:n ja muiden siihen liittyvien töiden lisälainaa ei ole nostettu. Tarkkaa lainantarvetta ei ole tiedossa.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!