Rotikontanhua 23, Haavisto, Ylöjärvi

Velaton myyntihinta 225 000 € Myyntihinta: 225 000 €
Käyttöönottovuosi 1954
Pinta-ala
72 m2
3h, k, kph, s, wc, alk

Uusia asukkaitaan etsii sympaattinen omakotitalo Ylöjärven Haaviston asuinalueella. Kodin tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Alakerta kätkee sisäänsä, keittiön, olohuoneen, alkovin ja pesutilat. Tumma, talon tyyliin sopiva keittiö on remontoitu laadukkaasti vuonna 2022. Olohuone on reilunkokoinen ja valoisa. Alkovi toimii mainiosti olohuoneen jatkona, tai vaihtoehtoisesti siitä voi kalustaa helposti makuutilankin. Kylpyhuone ja sauna on rakennettu laajennuksen yhteydessä vuonna 1992, ja remontoitu vuonna 2008 nykyiseen kuntoonsa. Yläkerrassa sijaitsee tilat rauhoittumiselle ja esimerkiksi työnteolle.

Talo seisoo jykevästi 1070m2 omalla tontilla. Koti on käynyt läpi mittavia remontteja vuosien varrella. Esimerkiksi käyttövesiputket, ikkunat ja sähköt on tehty vuonna 1999, ulkovuori ja katto vuonna 2002, ja salaojat vuonna 2017. Katolle on asennettu aurinkopanelit, jotka tekevät sähkölaskusta huokeamman. Vuonna 1951 rakennettu ulkorakennus kätkee sisäänsä puulämmitteisen saunan ja hyvin varastotilaa. Pihapiiri on vehreä ja viihtyisä, ja siinä on hyvin tilaa peleille ja leikeille.

Yläjärven Haavisto on viihtyisä, lapsiperheiden suosima asuinalue, kuitenkin lähellä arjen tärkeimpiä palveluita. Kauppakeskus Elon palveluihin hurauttaa autolla muutamassa minuutissa, matkaa kertyy noin 1,4 kilometriä. Lielahden monipuoliset ostospalvelut sijaitsevat noin vartin ajomatkan päässä. Urheilusta ja ulkoilusta innostuneelle alue on mitä parhain - hienot ulkoilureitit lähtevät melkein kotiovelta.

Voisiko tässä olla unelmien kotisi?

Lisätiedot ja yhteydenotot: Olli Majuri, p. 040 543 2164, olli.majuri@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578531
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Rotikontanhua 23, 33470 YLÖJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, s, wc, alk
    Asuinpinta-ala
    72 m2
    Asuintilojen pinta-alaan on luettu keittiö, olohuone, alkovi, makuuhuone, eteinen, wc, kylpyhuone ja sauna.
    Kokonaispinta-ala
    79,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1954
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    1-2kk kaupanteon jälkeen

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    225 000,00 €
    Kiinteistövero
    254,98€/v

    Sähkö: N. 10snt/kWh sopimus, noin 1200€/vuosi 12000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: N. 50€/kk. Puhtaanapito: N. 140€/v. Kiinteistövero: 254,98€/v. . Sähkön vuosikäyttöarvio on 12 000 kWh/v. Nykyisillä omistajilla on kiinteähintainen, noin 10snt/kWh sopimus. Euromääräisesti tämä on noin 1200€/vuosi. Sähkönkulutus on riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta, keskilämpötilasta, sisälämpötilasta, huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärästä, kulutustottumuksista ym. Huoneistossa asuu kaksi henkilöä.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiössä on Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaali on puuviilu/laminaatti.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on sauna (kiuas ja lauteet purettu), suihku, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Erillisessä wc:ssä on allaskaappi ja peilikaappi. Ulkorakennuksessa on sauna puukiukaalla.

    Materiaalit

    Keittiössä on lautalattia ja seinät maalattu. Olohuoneessa, alkovissa ja makuuhuoneissa on laminaattilattia ja seinät maalattu/tapetoitu. Kylpyhuone on laatoitettu, saunassa on laattalattia ja seinät paneloitu. Wc:ssä on muovimatto.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys, muissa huoneissa sähköpatterit. Olohuoneessa on varaava takka.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 384 kWhE/m2 vuosi. Energiatodistus voimassa 5.4.2032 saakka.

    Tehdyt korjaukset

    Aikaisempien omistajien toimesta tehdyt muutokset/remontit: Laajennus rakennettu 1992 (eteinen, kph, s) Käyttövesiputket, ikkunat, sähköt, lisäeristyksiä 1999 Ulkovuori ja katto 2002 Rännit ja syöksyt 2007 Sisäsauna ja pesuhuone remontoitu 2008 Piippu uusittu vesikatosta ylöspäin 2010 Katetun terassin laajennus 2012 Yläkerran lisäeristämistä 2015 Salaojaputket ja villoitukset 2017 Nykyisten omistajien toimesta tehdyt muutokset/remontit: Terassin ja piharakennukset ikkunanpielien maalaus 2022 Pihasaunaan lauteet ja kiuas uusittu 2022 Keittiöremontti 2022 Liitutauluseinä keittiöön 2022 WC:n kalusteiden maalaus ja muovilaatan asennus 2022 Yläkerran lattia ja uusi kaapisto 2022-2023 Seinäpintojen ja katon maalausta 2022-2023 Uusia istutuksia 2023 WC:n sähköpatteri uusittu 2023

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 070 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1949. Ylöjärven kaupunki
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    e=0,25

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät palvelut lisäävät asumismukavuutta. S-Market ja tuleva Prisma lähikauppana. Kauppakeskus Elon palvelut alle 5 minuutin ajomatkan päässä. Lielahden monipuoliset ostospalvelut alle 15 minuutin ajomatkan päässä. Tampereen keskustaan ajelee noin 20 minuutissa. Koulut: Yhteinäiskoulu ja koulutuskeskus Valo (lukio ja ammatillinen koulus). Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja. Viihtyisä ja rauhallinen asuinalue mukavan lähellä hyviä palveluita ja helppoja kulkuyhteyksiä. Ylöjärvellä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet: uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli ja aktiivista liikuntaharrastusta kaiken ikäisille. Lähimaisemissa ja koko kaupungissa paljon hienoja ulkoilureittejä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussipysäkki lähettyvillä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!