Koljontie 19, Petsamo, Tampere

Velaton myyntihinta 389 000 € Myyntihinta: 389 000 €
Käyttöönottovuosi 1936
Pinta-ala
201 m2
5h, k, 3 wc, kph, s, erill suihku, aula ala-yläkerrassa, kellarin khh

Myyntiimme on juuri tullut todella kiva kokonaisuus Tampereen parhailta paikoilta, Petsamon puutarhakaupunginosan vehreästä sydämestä.

Tämä vuonna 1938 valmistunut puuverhoiltu, hirsirunkoinen omakotitalo koostuu perinteiseen klassiseen petsamolaistyyliin kolmesta kerroksesta, jossa kellarikerroksen lisäksi on kaksi maanpäällistä kerrosta. Rakennuksen tilajako noudattelee perinteistä kahden erillisen asunnon ratkaisua, joka on muutettu 2000- luvun alussa yhden perheen asunnoksi. Mm kulku ylimpään kerrokseen tapahtuu rakennuksen keskeltä ja muutenkin asuintiloja on yhdistelty toimivammiksi. Toki alkuperäiset päädyissä olevat sisäänkäynnit ovat olemassa joista toinen on varsinainen sisäänkäynti. Samassa yhteydessä rakennukseen on tehty talotekninen peruskorjaus, mm. putket, viemärit, sähköt, ilmanvaihto on korjattu.

Talon huonejakauma on seuraava: ensimmäisessä asuinkerroksessa on kaksi tilavaa huonetta ja keittiö, wc, aulatilaa ja 2 vaatehuonetta ja varasto. Yläkerrassa on kaksi huonetta, kaksi WC:tä joissa toisessa on suihku, aulatilaa ja erillinen huonetila. Yläkerrassa on myös vinttitiloja. Kellarissa on runsaasti askartelu- ja varastotilaa entisessä autotallitilassa. Kellarissa on myös tekninen tila, sauna, kylpyhuone, kodinhoitotila sekä kivasti varaus myös neljännelle wc:lle. Eli mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Pihapiiri on kevyen luonnonvarainen ja 729m2 tontti on sopivan kokoinen. Huomionarvoista on se, että tontti rajoittuu takaosaltaan metsään.

Petsamo on Tampereen halutuimpia omakotitaloalueita, joka sijaitsee noin 1,5 km kaupungin keskustasta. Alue on rakentunut pääosin 1920- ja -30-luvuilla. Petsamo on yksi parhaiten säilyneitä vanhoja pientaloalueita Tampereella. Omakotitaloalue on selkeä ja linjakas puutarhakaupunginosa, jonka puutarhat hehkuvat vuosikymmenten huolenpitoa.

Ulkoilijoille ja liikunnan ystäville Petsamon läheisyydestä löytyvä Kaupin urheilupuisto tarjoaa loistavat puitteet. Näsijärven rannalla olevalta alueelta löytyy yli 30 kilometrin verran valaistuja ulkoilureittejä, jotka eivät jätä lenkkeilijöitä kylmäksi.

Sovi oma esittelysi tähän kotiin!

Markku Mäkiselkä Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Ked 05003896802 markku.makiselka@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576339
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Koljontie 19, 33500 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, 3 wc, kph, s, erill suihku, aula ala-yläkerrassa, kellarin khh
    Asuinpinta-ala
    201 m2
    Asuintiloihin luetaan keskikerroksesta 2 huonetta, keittiö eteinen wc, 2 vaatehuonetta, aula, yläkerrasta 2 makuuhuonetta, aulatila, huonetila, wc/suihku ja wc, kellarista sauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja aula.
    Kokonaispinta-ala
    281,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1936
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    noin 2-3 kk kaupasta mennessä

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    389 000,00 €
    Kiinteistövero
    462,26 vuonna 2024

    Lämmitys: Öljynkulutus noin 2000-3000l/vuosi. Sähkö: kulutuksen mukaan(selvitetään) . Vesi ja jätevesi: kulutuksen ja vesilaitoksen taksan mukaan. Puhtaanapito: Jätemaksut tyhjennyksien mukaan. Kiinteistövero: 462,26 vuonna 2024. . Asuinkulut perustuvat pääosin yhden henkilön kulutukseen. Tämän vuoden sopimuksen mukainen vuosivuokra on suuruudeltaan 4811,96 € ja se laskutetaan neljässä yhtä suuressa erässä. Seuraava erä on kesäkuussa, mikä tulee huomioida kaupanteossa.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin jenkkikaappi, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Puu ja laatta. Puuhella+uuni . Keittiö uusittu 2000(Comera cuisines-mallistoa)

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 3 kpl, alakerrassa 1 ja yläkerrassa 2(kellarissa wc varaus), suihku 2 kpl(yläkerrassa1 ja kellarissa 1), peilit, kaapit yläkerta wc, pesukoneliitäntä kellarissa, lattialämmitys Kellarin pesuhuoneessa ja kodinhoitotilassa(vesik), kiinteät valaisimet. Tilat remontoitu vuonna 2000-2001

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiassa parketti/laatta, seinät maali. Olohuone: Lattiassa parketti, seinä tapetti. Makuuhuone 1: Yläkerta lattia maalattu lauta, seinä puolipaneli/tapetti. Makuuhuone 2: Yläkerta lattia maalattu lauta, seinä tapetti. Makuuhuone 3: Yläkerta pikkuhuone, lattiassa lauta, seinä tapetti. Kodinhoitohuone: Kellarissa lattiassa laatta, seinä tiiliverhous. Sauna: Lattia laatta, seinä paneli. Kylpyhuone: Lattia laatta, seinä laatta. Eteinen: Lattia parketti, seinä tapetti. Wc: kaikissa laattalattia, seinä laatoitettu. ruokailuhuone: Lattia parketti, seinä tapetti. Yläkerta aula: Yläkerta lattia maalattu lauta, seinä tapetti. Kellarin tilat: betonilattia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi. Kellari on betonirakenteinen ja yläkerta puurankarakenteinen.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Kattopelti uusittu arviolta 90-luvulla(edellisen omistajan aikana).
    Lämmitysjärjestelmä
    öljy. Öljysäiliön sijainti: Kellarissa, sisällä,Öljysäiliö tarkastettu 2008 syksy. Kattilan valmistusvuosi:2000 luku.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Poltin uusittu 2024.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto(laitteisto asennettu 2000-2001)
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 130 kWhE/(m2vuosi)

    Tehdyt korjaukset

    Asuinrakennukseen on 2000-2001 tehty laajahko talotekninen peruskorjaus ja samalla kahden asunnon rakennus on virallisesti muutettu yhden asunnon rakennukseksi. Käyttövesiputkisto on uusittu, viemärit uusittu, sähköistys uusittu, rakennettu koneellinen ilmanvaihto, kattila/poltin uusittu, keskikerroksen tulisija ja keittiön puuhella rakennettu. Asuintiloissa kaikki pinnat uusittu. Yläkertaan on rakennettu 2 wc.tä joista toisessa on suihku. sekä erillinen kylpyhuonevaraus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    729 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Tampereen Kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 30.4.2070
    Tie perille
    Ei
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1936. Ei tiedossa Tampereen kaupunki
    Rakennusoikeus
    292 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa Lähikauppa ABC Sale, Tammelan Stadion, posti Tammelan K-Kauppa, kirjasto Sammon Lukiossa, terveysasema Acuta ja Tammelakeskus. Koulut: Tammelan koulu, Kissanmaan koulu, Sammonkeskuslukio, TAMK. Päiväkoti: Tammela, Kaleva. Kaupin urheilumaastot ja urheilualueet vieressä. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 100m TKL

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!