Voimatie 6, Ristisuo, Kempele

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
716 m2
Toimistohuoneet, neuvottelutila, wc

Kempeleestä, osoitteesta Voimatie 6, vuokrattavana siistikuntoinen toimistokokonaisuus. Toimistotilat sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne käynti helposti hissillä. Tilat koostuvat toimistohuoneista, saunatiloista, neuvotteluhuoneista sekä taukokeittiöstä. Toimistohuoneita on yhteensä 20 kpl (n. 13-14m2), jotka soveltuvat 1-3 henkilön työhuoneiksi. Lisäksi neuvotteluhuoneita on yhteensä 6 kpl (n. 9m2, 13m2, 17m2, 35m2, 29m2, 39m2) ja nämä soveltuvat hyvin myös avotoimistotiloiksi. Isoimpaan neuvottelutilaan on erillinen sisäänkäynti rapusta, joka mahdollistaa käytön asiakastilaisuuksien pitämiseen. Neuvottelutilan yhteydessä on keittiö sekä saunatilat.

Tilat vapautuu sopimuksen mukaan uudelle käyttäjälle. Vuokra 17€ / m2 sisältää lämmityksen, sähkön ja veden. Autopaikkoja on runsaasti pihassa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Tilat sijaitsevat Kempeleessä, aivan moottoritien varrella, joten näkyvyys on taattu ja kulkeminen helppoa. Autolla Oulun Keskustaan ajaa alle 15min, samoin Oulun lentoasemalle. Kempeleen rautatieasemalle on reilu kilometrin matka ja lähimmälle bussipysäkille on n. 400m. Tässä kiinteistössä on useita eri toimijoita, mukaan lukien Antellin lounasravintola. Antellilla on kaksi kokoustilaa vapaasti käytettävissä, joihin on mahdollista saada catering-palvelut.

Esittelyt ja lisätietoa Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569332
    Kohdetyyppi
    Toimistotila
    Osoite
    Voimatie 6, 90440 KEMPELE
    Huoneet
    Toimistohuoneet, neuvottelutila, wc
    Kokonaispinta-ala
    716 m2
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Vuokra
    Kysy välittäjältä

    Taloyhtiö

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Lisätiedot

    Kempeleestä, osoitteesta Voimatie 6, vuokrattavana siistikuntoinen toimistokokonaisuus. Toimistotilat sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa, jonne käynti helposti hissillä. Tilat koostuvat toimistohuoneista, saunatiloista, neuvotteluhuoneista sekä taukokeittiöstä. Toimistohuoneita on yhteensä 20 kpl (n. 13-14m2), jotka soveltuvat 1-3 henkilön työhuoneiksi. Lisäksi neuvotteluhuoneita on yhteensä 6 kpl (n. 9m2, 13m2, 17m2, 35m2, 29m2, 39m2) ja nämä soveltuvat hyvin myös avotoimistotiloiksi. Isoimpaan neuvottelutilaan on erillinen sisäänkäynti rapusta, joka mahdollistaa käytön asiakastilaisuuksien pitämiseen. Neuvottelutilan yhteydessä on keittiö sekä saunatilat. Tilat vapautuu sopimuksen mukaan uudelle käyttäjälle. Vuokra 17€ / m2 sisältää lämmityksen, sähkön ja veden. Autopaikkoja on runsaasti pihassa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Tilat sijaitsevat Kempeleessä, aivan moottoritien varrella, joten näkyvyys on taattu ja kulkeminen helppoa. Autolla Oulun Keskustaan ajaa alle 15min, samoin Oulun lentoasemalle. Kempeleen rautatieasemalle on reilu kilometrin matka ja lähimmälle bussipysäkille on n. 400m. Tässä kiinteistössä on useita eri toimijoita, mukaan lukien Antellin lounasravintola. Antellilla on kaksi kokoustilaa vapaasti käytettävissä, joihin on mahdollista saada catering-palvelut. Esittelyt ja lisätietoa Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Poratie 4, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!