Adjutantinkatu 6 B, Mäkkylä, Espoo

Velaton myyntihinta 539 000 € Myyntihinta: 532 647 €
Käyttöönottovuosi 2012
Pinta-ala
108 m2
5h, avok, 2 kph, sauna, parveke, terassi ja 2 autopaikkaa

Muuttovalmis rivitalokoti hyvällä sijainnilla Mäkkylässä!

Mikäli etsit neljän makuuhuoneen asuntoa, tähän kohteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua. Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja kodin kauniit vaaleat pinnat mahdollistavat oman maun mukaisen sisustamisen. Arkeen helpotusta ja toiminnallisuutta tuovat asunnon kaksi kylpyhuonetta ja kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatoksessa sähköauton latausmahdollisuudella ja toinen asunnon edessä. Alakerrassa olohuone ja keittiö ovat yhtä avointa tilaa ja olohuoneesta on käynti terassille, joka on mahdollista lasittaa. Yläkerrassa sijaitsevan päämakuuhuoneen yhteydessä on myös parveke. Kaikin puolin toimiva koti.

Taloyhtiö on verrattain uusi ja se on hyvin hoidettu. Suunnitelmallisesti on jo tehty ja katsottu eteenpäin tarvittavia huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla ja tämän huoneiston osalta tonttiosuus on lunastettu. Täällä on hyvä yhteishenki ja asukkaiden välinen kanssakäyminen on mutkatonta. Uusien asukkaiden onkin helppo kotiutua.

Mäkkylä sijaitsee Espoon ja Helsingin rajan tuntumassa lähellä luontoa ja kattavia palveluita muodostaen kuitenkin oman rauhallisen alueen. Uusi lähikauppa K-Supermarket Derby on otettu ilolla vastaan. Juna-asemalle on alle 10 minuutin kävelymatka, ja vain yhden pysäkin päässä Leppävaarassa on kauppakeskus Sello kattavine palveluineen. Helsinkiin matkaat junalla vain 16 minuutissa. Erilaisia liikuntamuotoja harrastaville löytyy lähialueelta huomattavan paljon mahdollisuuksia. Lähistöltä löytyvät myös päiväkodit ja koulut. Täällä on helppo viihtyä.

Kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi. Tervetuloa!

Leena Pikkusaari p.050 464 5112 leena.pikkusaari@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    567007
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Adjutantinkatu 6 B, 02650 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, avok, 2 kph, sauna, parveke, terassi ja 2 autopaikkaa
    Asuinpinta-ala
    108 m2
    Kokonaispinta-ala
    108 m2
    Käyttöönottovuosi
    2012
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    532 646,50 €
    Velaton hinta
    539 000,00 €
    Lainaosuus
    6 353,50 €
    Neliöhinta
    4 990,74 €
    Hoitovastike
    507,60 €/kk
    Rahoitusvastike
    42,89 €/kk
    Yhtiövastike yht
    550,49 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Vesimaksun peruste: Vesimaksu on ennakkoa, 15€/per hlö/kk Huoneiston kaksi autopaikkaa sisältyvät hoitovastikkeeseen. Katoksen autopaikassa on 11kW laturi, joka jää huoneistolle. Lataussähkö on suoraan yhdistetty huoneiston sähkölaskuun. Huoneisto on lunastanut tontin itselleen. Tontista ei makseta tonttivuokraa tai siitä ei ole yhtiölainaa. Nykyinen yhtiölaina on sähköautojen latausinfrasta, 6.353,49 euroa, jota lyhennetään rahoitusvastikkeena 42,89 euroa /kk. Lainan voi maksaa pois. Hallituksella oikeus periä enintään 2 kuukauden ylimääräinen vastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Ylimääräiset lyhennykset ilman pankin kulua korontarkistuspäivänä 12.9. sekä lyhennyspäivinä 30.6. ja 30.12. Muina aikoina pankki perii 400 €:n kulun per lyhennys.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (kaksi kappaletta, Bosch), erillisuuni (Bosch, integroitu, uusittu 2022), induktioliesi (Bosch, integroitu), liesituuletin, astianpesukone (Bosch, integroitu, uusittu 2023), kaapistot, irralliset saarekkeet (kiinteä saareke), kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi (peili-ja allaskaappi uusittu 2023), pesukoneliitäntä, lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Kellari, kylmä ulkovarasto takaterassilla (kts. pohjakuva)

    Materiaalit

    Keittiö: parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: seinät ja katto paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: laattalattia, seinät maalattu. Wc: seinät ja lattia laatoitettu, katto paneloitu. Yläkerran aulatila: parkettilattia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Espoon Kuukivi (2065897-7)
    Isännöitsijä
    Kirjanpitotoimisto TALOTILI OY / info@talotilioy.fi / Puhelinnumero 0207 488 359 / Lumijoentie 1, 90400 Oulu
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    10
    Autopaikat
    10 kpl, 8 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. (kones. peltikatto).
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto (koje yläkerran kylpyhuoneessa), LTO.
    Energialuokka
    C 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    (voimassa 4.4.2027)

    Tehdyt korjaukset

    2012-2014 Takuukorjaustöitä YIT:n toimesta 2017: -Autokatoksen valaisinkupujen uusiminen -Energiatodistus -Piha-aitojen kunnostusmaalaus 2018: -Leikkipaikan tarkastus -Kevyt kuntoarvio, katon tiivistys (takuutyö), parvekeovien tiivistys (takuutyö), kotiautomaation keskusyksikön vaihto laitevian vuoksi. 2019: -Leikkipaikan hiekan vaihto. 2020: -Kotiautomaation keskusyksikön vaihto laitevian vuoksi. 2021: -IV-kanavien nuohous -Salaojien kuvaus ja huuhtelu 2022: -Sähköauton latausinfra autokatospaikoille -Kuntoarvion päivitys & 10-vuotisvastuutarkastus 2023: Ulko-ovien tiivisteiden vaihto & säädöt

    Suunnitellut korjaukset

    10-vuotisvastuutarkastuksen korjaukset (käynnissä/valmiit) - Hanakulmien ja seinälaattojen liitoskohtien tiivistäminen - Kattopellityksen liitoskohtien huoltomaalaus - Alapohjatilojen tarkistus - H&J asuntojen parvekkeiden jatkokorjauksia.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön hallituksen laatima kunnossapitosuunnitelma vuosille 2023-2029: 2023: -Puuaitojen ja porttien kunnostaminen -Sähköverkkoon liitettyjen palovaroittimien uusiminen -Viemäreiden huuhtelu & kuvaus. 2024: -Ikkunoiden normaaleja huoltotoimenpiteitä. 2026: -Julkisivun puuverhousten huoltomaalaus -Ovien säätöjä ja huoltokorjauksia 2027: -Kuntoarvion päivitys -Yleisten tilojen huoltomaalaus -Rakennusautomaatiojärjestelmän valvonta-alakeskuksen uusiminen (varaus) 2028: -IV-kanaviston nuohous -Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen (varaus) -Huoneistojen ulkopistorasioiden uusiminen 2029: -Ikkunoiden normaaleja huoltotoimenpiteitä -Sokkeleiden elastisten liikuntasaumojen uusiminen Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 489 m2
    Omistus
    Valinnainen vuokratontti
    Vuokralleantaja
    Huoneiston tonttiosuus on lunastetettu
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Uusi K-Supermarket Derby kävelymatkan päässä. Koulut: Lyhyt matka Postipuun ala-asteelle, sekä Espoon yläkouluihin eli Monikkoon, Perkkaalle ja Lintumetsään. Otaniemen lukio, Etelä-Tapiolan lukio ja Tapiolan lukio myös hyvien yhteyksien päässä. Helsingin puolelle pääse helposti SYK:n lisäksi PHYK:n (Pohjois-Haagan yhteiskoulu, jossa urheilu- ja matematiikkaluokkia) ja TYK:n ja Lukioista mm. SYK, PHYK ja TYK & Mäkelänrinne Helsingin puolella. Päiväkoti: Päiväkodit ovat Postipuun päiväkoti (Postipuun koulun vieressä) ja Vermonniityn päiväkoti, Pohjois-Leppävaaran puolelta löytyy englannin kielinen päiväkoti. Liikenneyhteydet: Mäkkylänpuistotien varrella lähin bussipysäkki, muutaman minuutin kävelymatka. Mäkkylän juna-asemalle noin 700m.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!