Dansbackantie 40, Myrans, Siuntio

Velaton myyntihinta 695 000 € Myyntihinta: 695 000 €
Käyttöönottovuosi 1999
Pinta-ala
225 m2
7h, k, kph, s, khh, at, autokatos

Tervetuloa astumaan sisään tähän ainutlaatuiseen kiinteistöön, joka huokuu lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Heti kiinteistölle saapuessasi huomaat ympärilläsi levollisen luonnonkauneuden ja raikkaan ilman, joka täyttää mielen energialla.

Tilan päärakennus on tyylikäs ja kodikas, tarjoten tilavan ja valoisan asumisympäristön. Sen avoimet ja viihtyisät huonetilat luovat ihanteellisen paikan perheelle tai ystäville kokoontumiseen. Laadukkaat materiaalit luovat kodikkaan tunnelman.

Toinen omakotitalo on perinteisempi ja charmikas. Sen rustiikkinen ulkonäkö ja lämminhenkinen sisusta luovat ainutlaatuisen tunnelman. Täällä voit nauttia rauhasta ja luonnonläheisyydestä omassa pihapiirissäsi. Tämä talo sopii erinomaisesti esimerkiksi vierasmajoitukseen, vuokrauskäyttöön tai vaikkapa isovanhempien asunnoksi. Tämä omakotitalo on saneerattu täysin ulkopuolelta, mutta sisätiloista saat remontoida juuri sellaiset kuin haluat.

Hallirakennuksen ovet avautuvat edessäsi paljastaen laajan tilan, joka täyttyy lupaavasta potentiaalista. Valonpilkahdukset tunkeutuvat ikkunoista, valaisten tietä tuleville projekteille ja luoville ideoille. Halli kutsuu sinua toteuttamaan intohimojasi ja antamaan tilaa luovuudellesi. Olipa kyseessä sitten harrastukset, työ tai unelmien projekti, tämä tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmistasi totta.

Tämä kiinteistö on paljon enemmän kuin vain rakennuksia. Se on paikka, jossa luontoympäristö ja kodikkuus yhdistyvät luoden tunnelman, joka rauhoittaa ja inspiroi. Tule kokemaan tämä ainutlaatuinen tunnelma ja löydä uusi koti, joka tuntuu sydämessäsi kodilta heti ensi hetkestä lähtien.

Tämän kodin myynnin hoitaa: Oskari Ekqvist 040 718 2233, oskari.ekqvist@op.fi Nea Henriksson 050473 3051 nea.henriksson@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    556558
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Dansbackantie 40, 08100 LOHJA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    7
    Huoneet
    7h, k, kph, s, khh, at, autokatos
    Asuinpinta-ala
    225 m2
    Pinta-alatiedot perustuvat pohjakuvaan. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne on suuntaa antavia.
    Kokonaispinta-ala
    327 m2
    Käyttöönottovuosi
    1999
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    695 000,00 €
    Kiinteistövero
    2023: 737,24

    Varainsiirtovero 4% Kokonaissähkönkulutuskustannus 439 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut kilowattitunnin hinta on ollut 10,14 senttiä/kilowattitunti. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (5 henkilöä) vuonna 2022 on ollut 23000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Nykyinen omistaja ei ole juurikaan käyttänyt takkaa lämmityksessä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi (keraaminen), liesituuletin (hormiin), astianpesukone, kaapistot, irralliset saarekkeet (työnnettävä vaunu), kiinteät valaisimet työtason valot, pöytätasojen materiaali (laminaatti).

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas (heti valmis, kiuasta ei ole juuri käytetty), kylpyhuone, erillinen wc (3kpl), suihku (2kpl samassa tilassa), peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys (koko talossa).

    Materiaalit

    Keittiö: Alakerrassa laattalattia ja maalatut seinät. Olohuone: Yläkerrassa laminaatti ja maalatut seinät. Kodinhoitohuone: Laatta lattia ja maalatut seinät. Sauna: Paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Alkuperäinen / Huollettu ja ruuvit vaihdettu 2019 / Aluskate on asennettu mutta on alkuperäinen. Asuinrakennus 2: Mansardipeltikatto Konehalli : Harjakatto / Pelti.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Suora sähkö / Puu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Ilmalämpöpumppu asennettu 2010 luvulla toimii avustavana järjestelmänä varaavan takan rinnalla. Asuinrakennus 2: suora sähkö, patteri, puuhella Konehalli: Puukäyttöinen lämminilmakehitin.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Asuinrakennus 1:Koneellinen poisto Asuinrakennus 2: Painovoimainen Konehalli: Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Energiatodistus on tilattu.

    Tehdyt korjaukset

    Asuinrakennus 1 : - peltikaton ruuvien vaihto 2018 -wc pönttöjen vaihto 2018 -julkisivun maalausta noin 6vuoden välein. viimeisin 2020 -salaojaremontti (vanha oli vielä täysin kunnossa) 2021 - kevyt-takan uusiminen 2022 -ilmalämpöpumpun iso huolto. myös laakerin vaihto. - kaikissa yllämainituissa rakennuksissa on tehty normaalia ylläpito huoltoa. esim rännien putsausta, sakkakuppien puhdistusta, lattiakaivojen putsaus ynnä muuta. Asuinrakennus 2: - pesuhuone uusittu 2004 -katto uusittu 2007 -ulkoikkunat+ovet 2010 -keittiö 2010 -julkisivu laudoitus 2012 -luonnonkivi sokkelin vahvistus+routaeristys -julkisivun maalaus 2020 -ilmalämpöpumpun isohuolto myös laakerin vaihto 2022 -wc pöntön vaihto korkeempaan 2022 Halli: julkisivujen maalausta noin 6 vuoden välein. viimeisin 2021

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    30 380 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Yleiskaava, Rakennuslupa 1998. Siuntion kunta / Rakennusvalvonta Siuntion kunta / Kaavoitus

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kaivo, porakaivo.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Syvyys noin 60m/ Porattu 2005 / Lisäksi rengaskaivo / Omakotitalon ja tontin välissä. Talousveden tutkimus suoritettu 5/2023. Tulos: Vesi täyttää tutkituilta ominaisuuksiltaan Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 401/2001. laatuvaatimukset ja -suositukset talousvedelle. Kaivo sijaitsee asuinrakennus 1 kiinteistöllä, jätevesijärjestelmä on asuinrakennus 2 kiinteistöllä.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Vehoputs 5 Pienpuhdistamo
    Jätevesihuolto
    Pienpuhdistamo, käyttö- ja huolto-ohjeet.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Lisätiedot

    Kaupan kohteena olevista kiinteistöistä yksi kiinteistö on tontti jossa on rakannuspaikka. Kts. tarkemmin kohta lisätietoa rakentamisesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!