Kansikatu 1 B, Keskusta, Tampere

Velaton myyntihinta 421 950 € Myyntihinta: 159 820 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
48,5 m2
2h, kt

Asunto Oy Tampereen Kannen Opaalissa pääset Tampereen näköalapaikalle, jonka keskeinen sijainti helpottaa elämän sujuvuutta ja liikkumista niin työn, asioinnin kuin vapaa-ajankin menoihin. Tampereen Kansi -alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämysten hybridikorttelin. Ja mikä parasta; heti kotikorttelisi ympärillä avautuu käyttöösi koko Tampereen keskustan palvelutarjonta asiointi-, ostos- ja käyntikohteineen.

Kannen Opaali on moderni 16 kerroksen tornitalo, jonka alimpiin kerroksiin sijoittuu liike- ja toimistotiloja. Kolmannesta kerroksesta alkavassa 148 asuinhuoneiston valikoimassa on vielä vapaana yksiöitä, kaksioita, kolmioita sekä pari tilavampaa saunallista asuntoa, joissa myös omat terassit. Valoisien ja viihtyisien huoneistojen asumismukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys ja kesähelteillä helpottava lattiaviilennys. Sisustusmateriaalit ovat luonnonläheisiä ja väritykseltään neutraaleja, luoden sisälle asuntoon lämpimän tunnelman. Lähes jokaisessa asunnossa on parvekkeen tilalla viherhuone. Se on erotettu muusta asunnosta kokonaan tai osittain avattavalla lasiseinällä. Voit luoda viherhuoneesta vehreän kaupunkikeitaan, yrttipuutarhan tai sisustaa itsellesi rauhallisen nurkkauksen. Avattavan lasiseinän avulla tilan voi yhdistää myös olohuoneen tai ruokailutilan avaraksi jatkeeksi. Lamelliosan kattotasolla asukkaita viihdyttää yhteinen suojaisa oleskelupiha ja lasten leikkialue.

Asunto Oy Tampereen Kannen Opaali on valmistunut 11/2022. Asunnot ovat muuttovalmiita.

Lisätiedot ja esittelyt:

Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Markku Mäkiselkä p. 050 389 6802, markku.makiselka@op.fi

Kimmo Saarinen p. 050 389 6883, kimmo.saarinen@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  551275
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kansikatu 1 B, 33100 TAMPERE
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h, kt
  Asuinpinta-ala
  48,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  56 m2
  Käyttöönottovuosi
  2022
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  11/16
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  Ei
  Vapautuminen
  Heti
  Hinta

  Velaton hinta

  421 950,00 €

  Myyntihinta

  159 820,00 €

  Lainaosuus

  262 130,00 €

  Neliöhinta

  8 700,00 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 262 130,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  243,20 € /kk

  Rahoitusvastike

  2 098,72 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  2 341,92 € /kk

  Muut maksut

  Vesimaksu

  22,00 €/kk/henkilö

  Hoitovastike on neliöperusteinen ja on 4,30 €/m2/kk. Ilmoitettu hoitovastikearvio sisältää myös KTV- ja laajakaistavastikkeen, joka on 2,40 €/asuinhuoneisto/kk. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää sekä koron että lyhennyksen osuuden. Yhtiölainan korko on 12kk Euribor + 1,25 % marginaali. Laina-aika on 23,5 vuotta + rakennusaika, josta 1,5 ensimmäistä asumisvuotta ovat olleet lyhennysvapaita. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta on alettu keräämään 1.1.2024. Yhtiölainan ensimmäinen lyhennys on 30.5.2024. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön kiintokalusteet ja kodinkoneet asunnosta riippuen ja pohjapiirustuksen mukaisesti: 2- tai 4-liesinen induktiotaso, integroitava kalustepeitteinen jääkaappi pakastinlokerolla tai integroitava jääkaappipakastin tai erilliset integroidut jääkaappi ja pakastin, integroitava kalustepeitteinen pienempikokoinen astianpesukone tai integroitava astianpesukone 45 cm tai 60 cm, kompakti kalusteuuni, jossa monitoimiuuni ja mikroaaltouuni samassa tai kalusteuuni ja integroitu mikroaaltouuni, aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin. Asunnoissa B105 ja B116 on liesitasoon integroitu liesituuletin. Keittiöissä on 1-altainen tasoon upotettu pesuallas. Altaan leveys ja materiaali vaihtelevat asunnosta riippuen pohjapiirustuksen mukaisesti. Kompaktikeittiössä RST-allas, muissa keittiöissä komposiittiallas. Keittiön kalustevälissä välitilalevy tai -lasi huoneiston tasoluokituksen ja materiaalisesitteen mukaisesti.

  Pesutilat

  Pesuhuoneissa on allaslaatikosto ja peilikaappi, jonka yläpuolella valaisin. Sky ja Sky+ -tasoluokissa LED-valopeili tai peilikaappi. Pistorasiat sijaitsevat pesuhuoneen seinässä peilikaapin/valopeilin vieressä. Pesuhuoneissa lisäksi erillinen kattovalaisin. Pesuhuoneiden, kodinhoitohuoneiden ja erillis-wc:iden lattiat ja seinät on laatoitettu. Pesuhuoneiden ja erillis-wc:iden katot on paneloitu. Saunojen lattiat on laatoitettu ja seinät sekä katot paneloitu. Kodinhoitohuoneen kalustevälissä välitilalevy tai -lasi huoneiston tasoluokituksen ja materiaalisesitteen mukaisesti. Pesuhuoneessa tai mahdollisessa kodinhoitohuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle. Asunnoissa on siivouskomero (SK) ja pyykkikaappi (PY) tai yhdistetty SK/PY asunnosta riippuen pohjapiirustuksen mukaisesti.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, huoneistokohtainen irtaimistovarasto

  Materiaalit

  Lattiamateriaalina parketti: olohuone, makuuhuone/-alkovi, keittiö/keittotila/keittokomero, eteinen, vaatehuone ja viherhuone. Seinät maalattuja: olohuone, makuuhuone/-alkovi, keittiö/keittotila/keittokomero, eteinen, vaatehuone, kodinhoitohuone, viherhuone. Kerrokset 3.-8. (lamellin ja tornin asunnot): Mainittujen kerrosten asunnot toteutetaan tasoon Horizon erillisen materiaaliesitteen mukaisesti. Kerrokset 9.-16. (tornin asunnot): Mainittujen kerrosten asunnot toteutetaan tasoon Sky erillisen materiaaliesitteen mukaisesti.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Tampereen Kannen Opaali
  Asuinhuoneistoja
  148
  Liikehuoneistoja
  14
  Taloyhtiössä on
  Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Alapohja on betonirakenteinen. Sokkelit ovat betonielementtejä ja/tai paikalla valettua betonia. Rakennuksen runko koostuu betonipilareista ja betonisista välipohjalaatoista.
  Kattomateriaali
  Muu. Vedeneristeenä on bitumikermi ja osin mahdollisesti konesaumapeltikate tai ulkonäöltään vastaava.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Lämmitysjärjestelmässä on huone-/tilakohtainen säätömahdollisuus. Yhtiö liitetään kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoon. Asunnoissa on lattiaviilennys. Viilennyksen kustannus katetaan hoitovastikkeella. Pesuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys (ei asukkaan säädettävissä).
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen keskitetty tulo-poistoilmanvaihto tai koneellinen asuntokohtainen tulopoistoilmanvaihto asunnosta riippuen. Torniosan asuntojen ilmanvaihtokonehuoneet sijaitsevat kerroksissa. Lamelliosan ilmanvaihtokonehuoneet sijaitsevat kerroksissa ja lamelliosan vesikatolla kattopihan pohjoispäässä. Osassa asunnoista on huoneistokohtainen ilmanvaihtokoje varustettuna lämmöntalteenotolla (LTO). Tuloilman jälkilämmitys sähköllä. Ilmanvaihtokojeen kuluttama sähkö kokonaisuudessaan menee kiinteistön sähköstä. Huoneistokohtainen ilmanvaihtokoje on merkitty kyseisen asunnon pohjapiirustukseen. Sijainti on yleensä asunnon pesuhuoneessa.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku 87 kWhE/m2vuosi. Energiatodistus on voimassa 22.3.2029 asti.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  378 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Tampereen kaupunki

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 12, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!