Matkapuhelin: 0500 941210 jyrki.isotupa@op.fi

Jyrki Isotupa

LKV,YKV, Julkinen kaupanvahvistaja
Koulutus: LKV, YKV, Kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 0500 941210 jyrki.isotupa@op.fi

Jos asunnon vaihto on sinulle ajankohtaista ja kaipaat kokenutta välittäjää, kilauta rohkeasti minulle! Olen 24-vuotisen välittäjäkokemukseni aikana ehtinyt nähdä alan nousut ja laskut ja oppinut arvioimaan asuntojen lisäksi myös asiakkaiden tarpeita. Minulta saat varmasti yksilöllistä palvelua jokaisessa tilanteessa.

Kotia vaihtaessa ollaan sekä henkisesti että rahallisesti tekemisissä elämän suurimpien asioiden kanssa. Kokemukseni myötä osaan tarkastella asiaa objektiivisesti, aina sinun parastasi ajatellen.

Tulin aikanaan OP Kodille oppisopimusopiskelijana, ja LKV-tutkinnon suoritettuani opiskelin vielä Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon vuonna 2006. Alan kiemuroiden lisäksi tunnen Uudenkaupungin alueen erittäin hyvin, saaristoa myöten. Olen veneillyt seudulla koko ikäni, joten minulle voit huoletta luottaa myyntiin myös saaristokohteesi – arvioinnit, markkinointi ja esittelyt hoituvat varmalla ammattitaidolla!

Pitkän välittäjäkokemuksen myötä Uudenkaupungin seudun asuntomarkkinoiden omalaatuiset lainalaisuudet ovat minulle tuttuja – voit luottaa siihen, että minulta saat rehellisen arvion kulloinkin vallalla olevasta tilanteesta!

Ole rohkeasti yhteydessä – tehdään yhdessä elämäsi asuntokaupat!

UusikaupunkiOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Rantakatu 27 23500 UUSIKAUPUNKI

Ota yhteyttä

Uusikaupunki -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Jyrki Isotupa
LKV,YKV, Julkinen kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.