Puhelin: 0400 790 780 Matkapuhelin: 0400 790 780 tarja.ala-leppilampi@op.fi

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, tradenomi, yo-merkonomi
Puhelin: 0400 790 780 Matkapuhelin: 0400 790 780 tarja.ala-leppilampi@op.fi

Hei!

Olen kiinteistönvälittäjä Tarja Ala-Leppilampi Tuusulan OP Kodista. Palvelen sinua kodinvaihtoon liittyvissä asioissa jo yli yhdentoista vuoden ajan rakentuneella ammattitaidollani. Tuusulan asumisen monimuotoisuus on mahdollistanut minulle syvällisen perehtymisen asunto- ja kiinteistökaupan monenlaisiin kiemuroihin. Ennen kiinteistönvälittäjäksi ryhtymistä työskentelin yli 20 vuoden ajan erilaisissa myyntiin, markkinointiin sekä ostamiseen liittyvissä tehtävissä.

Hyvällä kiinteistönvälittäjällä on korkea ammattietiikka sekä hyvä tilannetaju. Hän perehtyy asioihin perusteellisesti ja kuuntelee asiakastaan. Tällä alalla on tärkeää pysyä kehityksessä mukana ja toimia aina ajantasaisten vaatimusten mukaisesti. Itselleni työssäni kehittyminen on tärkeää, enkä pelkää tarttua haastavimpiinkiin toimeksiantoihin. Hoidin Suomen ensimmäisen digitaalisen asunto-osakekaupan.

Itselleni tässä mielenkiintoisessa ja vastuullisessa työssä tärkeintä on varmistaa asiakkaideni tyytyväisyys. Teen työni huolellisesti ja palvelen asiakkaitani ystävällisesti sekä ammattitaitoisesti. On palkitsevaa voida olla avuksi erilaisille ihmisille erilaisissa elämäntilanteissa.

Vapaa-ajalla rentoudun käsitöiden ja liikunnan parissa. Olen esteetikko, joka iloitsee kauniista kodista, mielenkiintoisesta arkkitehtuurista, taiteesta sekä luonnosta. Tykkään käydä teatterissa, oopperassa sekä museoissa. Nautin matkustamisesta ja erityisesti Italian kauneus sekä rosoisuus kiehtovat minua.

Ota yhteyttä! Autan sinua enemmän kuin mielelläni asunto- ja kiinteistöasioissa.

.

TuusulaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Ostosraitti 2 04300 TUUSULA

Asiakaspalautteet