Matkapuhelin: 050 595 5081 samuli.helkio@op.fi

Samuli Helkiö

Myyntipäällikkö, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV
Matkapuhelin: 050 595 5081 samuli.helkio@op.fi

Olen kiinteistönvälittäjä, jolla vuosien harrastus ja kiinnostus asuntomarkkinaa kohtaan muuttui ammatiksi. Työskentelytapani on rauhallinen, asiantunteva ja ratkaisukeskeinen, mutta pyrin samalla toimimaan nopeasti ja tarkasti. Minulle on luonteenomaista selvittää asiat perinpohjaisesti ja hoitaa ne kerralla kuntoon. Olen asiantunteva, tarkka ja ihmisläheinen välittäjä, joka tekee työtään intohimolla ja nauttii jokaisesta asiakaskohtaamisesta. Lisäksi työtoverini kuvaavat minua pirteäksi, energiseksi ja sparrailevaksi kaveriksi.

Asiakkaan kohtaaminen on työpäiväni kohokohta. Ihmiset ovat mukavia ja asuntounelmien parissa työskentely on palkitsevaa. Asuntokaupan onnistumiselle tärkeää on se, että kohtaan asiakkaan rauhassa ilman kiirettä ja kuunnellen, jolloin pystyn tarjoamaan tilanteeseen juuri oikeanlaiset palvelut. Olennaista on myös se, että kaikki osapuolet tietävät koko prosessin ajan missä mennään, ja että sekä ostaja että myyjä tuntevat saaneensa rahalleen vastinetta.

Vapaa-aika kuluu aktiivisesti joko kuntosalilla tai lenkkipolulla. Arjesta ei puutu vipinää, siitä pitää huolen koiranpentu. Kuten työssäni, myös vapaa-aikanani nautin uuden oppimisesta – luen paljon ja kuuntelen äänikirjoja laidasta laitaan, viihteestä tietokirjallisuuteen.

Minulla on monipuolista näkemystä ja kokemusta asuntomarkkinoista ja haluan hyödyntää tätä osaamista auttaakseni sinua onnistumaan asuntokaupassasi.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Samuli Helkiö
Myyntipäällikkö, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.