Puhelin: 010 2569 556 Matkapuhelin: 044 738 1300 ralf.linden@op.fi

Ralf Lindén

Vanhempi arviointiasiantuntija, AKA, KHK, KTM
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Kauppatieteiden maisteri. LKV-tutkinto, AKA (yleisauktorisointi), KHK (Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija)
Puhelin: 010 2569 556 Matkapuhelin: 044 738 1300 ralf.linden@op.fi

30 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Välityksen johtotehtävissä v. 1994 alkaen.

Yli 30 vuotta alalla olleena olen päässyt kerryttämään ammattitaitoani useiden erilaisten toimenkuvien kautta. Päätyötäni ovat sisäiset ja ulkoiset arviot, mutta välitän lisäksi muutamia kohteita pitääkseni yllä tuntuman markkinaan. Arviointitehtävät vaihtelevat pienistä yksiöistä suuriin satamakohteisiin, ja juuri tämä monimuotoisuus tekee työstäni mielenkiintoista. Työkaverini kuvaavat minua luotettavaksi, ammattitaitoiseksi sekä ihmisläheiseksi.

Minulle on tärkeää pitää yllä ammattitaitoani ja se tapahtuu muun muassa arvioitsijaverkoston koulutusten ja kollegoiden kanssa käytävän sparrauksen kautta. Meillä on arvioitsijapuolella vahva tiimi ja kokemusta eri arviointitoimeksiannoista löytyy. Olipa arviointi tai asuntokauppa suuri tai pieni, teen työni huolellisesti ja panostan vahvasti asiakkaan tyytyväisyyteen. Tavoitteenani on aina paras mahdollinen lopputulos. Uskon, että asiakkaan kiitos on paras todiste onnistuneesta työstä.

Vapaa-ajalla minut löytää metsästä samoilemasta, kesämökkini rauhasta tai ystävien seurasta. Uskon, että tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä auttaa pysymään motivoituneena, keskittyneenä ja valmiina kohtaamaan työn tuomat haasteet.

Toimin arviointiasiantuntijana Inkoo-Raasepori-Hanko-Kemiönsaaren ja Paraisten alueella.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Ota yhteyttä

Arviointipalvelut -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Ralf Lindén
Vanhempi arviointiasiantuntija, AKA, KHK, KTM
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.