Puhelin: 050 522 8081 Matkapuhelin: 050 522 8081 otso.karikoski@op.fi

Otso Karikoski

Vanhempi arviointiasiantuntija, AKA(a), LKV, YKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV 1996, Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinto YKV 2011, Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), asuntoauktorisoitu 2018
Puhelin: 050 522 8081 Matkapuhelin: 050 522 8081 otso.karikoski@op.fi

Olen rauhallinen ja ammattitaitoinen vakuusarvioija, jolla on yli 18 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Vankka kokemukseni ja laaja osaaminen auttavat minua onnistumaan tässä haastavassa ja kompleksisessa työssä. Isojen kokonaisuuksien hahmottaminen on vahvuuteni ja nautin päästessäni mahdollisimman erilaisten kohteiden pariin. Pyrin punnitsemaan vertailumateriaalin ja tarvittavat lähtötiedot oikeassa kontekstissa, jotta löydän kohteelle todellisen arvon – ja se on tässä työssä erittäin koukuttavaa ja palkitsevaa. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja haluan tehdä työni laadukkaasti kaikkia osapuolia palvellen.

Ammattitaitoani pidän yllä niin työnantajan tarjoamien koulutusten avulla kuin hakemalla uusia näkökulmia kollegoiden kanssa sparraillen. Työkaverini kuvaavat minua ammattitaitoiseksi, harkitsevaiseksi ja mukavaksi tyypiksi, joka jakaa mielellään osaamistaan.

Vapaa-ajalla nautin ulkoilusta sen eri muodoissa: talvisin suuntaan laskettelurinteisiin, kesäisin viihdyn golfkentillä tai polkupyörän selässä. Nautin myös moottoripyöräilystä ja veneilystä aina, kun aikatauluni antavat myöten.

Olen ammattitaitoinen arvioija, joka pyrkii aina löytämään kohteelle sen oikean arvon vaivaa säästämättä.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Ota yhteyttä

Arviointipalvelut -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Otso Karikoski
Vanhempi arviointiasiantuntija, AKA(a), LKV, YKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.