Puhelin: 040 823 8334 Matkapuhelin: 040 823 8334 niina.salo@op.fi

Niina Salo

Team Leader, Vuokravälittäjä, LVV
Puhelin: 040 823 8334 Matkapuhelin: 040 823 8334 niina.salo@op.fi

Olen tarkka ja aktiivinen vuokravälittäjä, jolle asiakas tulee aina ensin. Asuntovuokrauksen kenttä on hektinen ja vaativa, mutta osaan priorisoida ja luovia haastavissakin tilanteissa säilyttäen hyväntuulisuuteni. Mielenkiintoisen tästä työstä tekevät kaikki ne erilaiset ihmiset, joita päivittäin pääsen työni kautta tapamaan. Koen olevani helposti lähestyttävä ja palvelen asiakkaita aina suurella sydämellä. Työkaverit kuvaavat minua kannustavaksi, säntilliseksi ja positiiviseksi, ja se on juuri sitä, mitä olenkin.

Asiakkaiden tarpeita kohtaan olen aina rehellinen ja ennakoiva. Tavoitteenani on luoda luottamuksellinen asiakassuhde, pitää osapuolet ajan tasalla ja tarjota heille sopiva kokonaisuus esittelyiden ja toimenpiteiden osalta. Pyrin yhdistämään työskentelytavoissani nopeuden ja tarkkuuden, sillä tiedän, että onnistunut vuokravälityskokonaisuus merkitsee asiakkaalle uuden kodin löytymistä.

Vapaa-ajalla minut löytää usein keikoilta nauttimassa livemusiikista tai kauhuelokuvien ääreltä. Aktiivinen elämäntyylini ei rajoitu vain työhön, vaan se jatkuu myös vapaa-ajalla muun muassa liikunnan parissa.

Olen viihtynyt tällä alalla jo pitkään, ja jokainen päivä tuo mukanaan uuden mahdollisuuden auttaa asiakkaita löytämään unelmiensa koti. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaakseni.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 20100 TURKU

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Vuokravälitys -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Niina Salo
Team Leader, Vuokravälittäjä, LVV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.