Puhelin: 040 5060 263 Matkapuhelin: 040 5060 263 minna.maenpaa@op.fi

Minna Mäenpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: LVV-pätevyys 2009, LKV-pätevyys 2011, Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto Kiat, Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV 2019
Puhelin: 040 5060 263 Matkapuhelin: 040 5060 263 minna.maenpaa@op.fi

Alalla vuodesta 2009

Olen vuonna 2009 urani aloittanut kokenut ja energinen välittäjä. OP Koti Turussa olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Pitkän ja monipuolisen kokemukseni ansiosta osaan tarttua asioihin viipymättä ja hoidan ne luvatusti, aina empaattisella ja ammattitaitoisella otteella. Haluan luoda kohtaamisiin kiireettömän ilmapiirin ja perehtyä kohteisiin läpikotaisin. Saankin asiakkailta kiitosta asioiden perusteellisesta ja kansankielisestä läpikäymisestä. Olen aidosti kiinnostunut ja innostunut kohteistani ja se helpottaa toimeksiannon onnistunutta läpivientiä. Työkaverini kuvaavat minua kokeneeksi, ammattitaitoiseksi, sitoutuneeksi ja iloiseksi tiimipelaajaksi.

Asuntokaupoissa on kyse yhteispelistä. Pidän huolta kaupan kaikista osapuolista ja pyrkimykseni on olla tasapuolinen sekä myyjälle että ostajalle. Tärkeintä minulle on taata sujuva ja vaivaton kokonaisuus, jossa asiakkaan toiveet ovat keskiössä. Haluan, että asiakkaani ei tarvitse murehtia mistään kauppaan liittyvästä seikasta. Jos jokin asia jäisikin mietityttämään, voi minuun olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja apu on aina lähellä. Kauttani asiakkaillani on käytettävissään myös upeiden kollegoideni osaaminen, OP Koti Turun vahva brändi sekä pankin ja vakuutusyhtiön palvelut.

Vapaa-ajallani minulle on tärkeää liikkuminen sen monissa eri muodoissa. Tällä hetkellä ykköslajini ovat salibandy ja yin-jooga, joka auttaa minua löytämään tasapainoa hektisen arjen keskellä. Olen toiminut pitkään jalkapalloerotuomarina myös kansainvälisellä tasolla ja se on antanut minulle varmuutta päätöksentekoon sekä auttanut itseni kehittämisessä, mistä on ollut suuri etu myös kiinteistövälittäjänä toimiessani.

Olethan yhteydessä, kun tarvitset monipuolisen, luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka tukee sinua kaikissa asuntokaupan käänteissä alusta loppuun.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Minna Mäenpää
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, Kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.