Matkapuhelin: 040 653 0970 marko.majanoja@op.fi

Marko Majanoja

Vuokraneuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 653 0970 marko.majanoja@op.fi

Olen suhteellisen tuore tulija kiinteistövälitysalalla, mutta se ei ole estänyt minua sukeltamasta täysillä työhöni OP Koti Turussa vuokraneuvottelijana. Minulle jokainen päivä on uusi mahdollisuus oppia ja kehittyä, ja nautin etenkin työni monipuolisuudesta. Tapaan mielelläni ihmisiä ja kuuntelen heidän tarpeitaan herkällä korvalla. Olen helposti lähestyttävä, rento ja sosiaalinen. Tässä työssä menestyminen tarkoittaa jatkuvaa itsensä kehittämistä ja tiedän, että tämä työ vaatii tekijältään myös joustavuutta sekä paineensietokykyä.

Pyrin aina olemaan avoimessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja ymmärrän, että onnistuneen kokonaisuuden saavuttamiseksi on tärkeää löytää tasapaino vuokranantajan ja vuokralaisen toiveiden välillä. Päämääräni on aina päästä molempia tyydyttävään ratkaisuun mahdollisimman nopeasti, tinkimättä silti tekemiseni laadusta. Pyrin ylittämään asiakkaiden odotukset ja panostan siihen, että heidän kokemuksensa OP Koti Turusta ja työstäni on mahdollisimman myönteinen.

Vapaa-ajallani minua voisi kuvailla positiiviseksi kaveriksi, joka nauttii perhe-elämästä ja harrastuksistaan. Kotona hymyn huulilla pitää pienet lapseni ja arki onkin välillä melkoista pyöritystä.

Jos etsit luotettavaa vuokraneuvottelijaa, joka on valmis kuuntelemaan ja auttamaan kaikissa tilanteissa, olen täällä sinua varten. Uskon, että voimme yhdessä löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 20100 TURKU

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Vuokravälitys -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Marko Majanoja
Vuokraneuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.