Matkapuhelin: 050 5599012 lea.timonen@op.fi

Lea Timonen

Kiinteistönvälittäjä LKV
Matkapuhelin: 050 5599012 lea.timonen@op.fi

Laaja-alaisen myyntityön konkarina nautin asiakkaiden parissa työskentelystä ja kiinteistöalan tarjoamista monipuolisista haasteista. Olen sitkeä ja utelias kiinteistönvälittäjä ja pyrin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani. Kuuntelen tarkkaan asiakkaiden tarpeita, esitän oikeita kysymyksiä ja koostan sopivat ratkaisut parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi. Tätä työtä tehdään asiakasta varten ja luottamuksen rakentamiseksi hoidan asiat sovitusti, mahdollistan avoimen keskusteluyhteyden ja huomioin kaikkien osapuolten edun.

Hyvin onnistunut asuntokauppa rakentuu vahvasta asiakaskokemuksesta ja lopputuloksena sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä ja kaikkien tarpeet on ymmärretty ja huomioitu. Pyrin varmistamaan hyvän ja sujuvan kokonaisuuden olemalla läsnä, ratkaisemalla haasteet ripeästi ja pitämällä yhteydenpidon kaikkiin suuntiin selkeänä ja ajantasaisena. Työkaverini kuvaavat minua henkilönä, joka tekee sen, mitä on luvannut, auttaa kaikissa käänteissä ja suhtautuu positiivisesti haasteisiin.

Vapaa-aikani vietän luonnossa ja nautin liikkumisesta vuodenaikojen mukaan. Etenkin pohjoisen luonto on sydäntäni lähellä ja käyn siellä aina, kun mahdollista.

Tavoitteenani on tyytyväinen asiakas, joten pyrin siihen, että kaupat hoituvat huolellisesti, varmalla otteella ja aikataulussa. Ota siis yhteyttä, kun kaipaat asuntounelmiesi toteuttajaa!

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Lea Timonen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.