Matkapuhelin: +358 400 185 947 jani.helenius@op.fi

Jani Helenius

myyntipäällikkö, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: +358 400 185 947 jani.helenius@op.fi

Olen kiinteistöalan konkari, jolla on jo vuosikymmenen kokemus alalta. Sitoutuneena ja suunnitelmallisena ammattilaisena teen kaikkeni, jotta asiakkaan yksilölliset tarpeet saadaan täytettyä. Olen ratkaisukeskeinen ja sinnikäs tuloksentekijä, joka löytää keinot vaikeidenkin tilanteiden selvittämiseksi.

Olen suorittanut ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon sekä liiketalouden tradenomin opinnot, jotka vahvistavat kykyäni hoitaa kiinteistökaupan kokonaisuudet ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Panostan huolella asuntokaupan pohjatöihin ja pyrin aina kuuntelemaan kiireettä osapuolten toiveet. Huolehdin myös siitä, että asiakkaani saavat vastaukset kysymyksiinsä nopeasti. Varma ja selkeä työskentelyotteeni kumpuaa monipuolisesta kokemuksesta sekä kiinteistöalan juridiikan osaamisesta. Asiakas on kaiken tekemiseni keskiössä ja tavoitteenani onkin tarjota sujuva ja vaivaton kokemus. Työkaverini kuvailevat minua rennoksi monitoimimieheksi, joka hallitsee niin sähköiset työvälineet, kohderyhmävetoisen markkinoinnin kuin asuntokauppaan liittyvät lakikiemurat.

Työni vastapainoksi viihdyn vapaa-ajalla golfkentällä, harrastan osakesijoittamista ja nautin koiran kanssa lenkkeilystä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset asuntokauppoihisi toimeen tarttuvan, huolellisen ja osaavan välittäjän.

KaarinaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Oskarinaukio 3 20780 KAARINA

Ota yhteyttä

Kaarina -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Jani Helenius
myyntipäällikkö, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.