Matkapuhelin: 040 7402866 jaakko.hakli@op.fi

Jaakko Häkli

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, SK, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 040 7402866 jaakko.hakli@op.fi

Aloitin alalla vuonna 2012 ja löysin kiinteistövälittäjän ammatista itselleni mielenkiintoisen ja monipuolisia haasteita tarjoavan uran. Viranomaistaustani on antanut minulle vankat eväät niin ihmisten kohtaamiseen kuin lakipykälien tulkintaan. Olen suoraselkäinen, pedantti tyyppi ja suhtaudun työhöni vastuullisesti pyrkien aina parhaaseen lopputulokseen. Osallistun aktiivisesti niin kuntotarkastuksiin kuin kosteusmittauksiin ja se ylläpitää rakennusteknistä osaamistani ja takaa, että pysyn ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknisistä vaatimuksista. Työkaverini kuvaavat minua tarkaksi, huolelliseksi ja aktiiviseksi.

Asiakaslähtöisyys on toimintani ytimessä, ja olen sitoutunut tarjoamaan selkeän ja kattavan palvelukokonaisuuden. Pyrin läpinäkyvyyteen ja varmistan, että kaikki kaupan osapuolet ovat perillä prosessin vaiheista. Uskon, että onnistuneen asuntokaupan edellytyksenä on luottamus, jota tämä avoimuus rakentaa. Ammattitaitoni ja rakennustekninen osaamiseni takaavat sen, että voin ottaa hoitaakseni myös haastavammat asuntokaupat ja pystyn hoitamaan muun muassa hometaloja.

Vapaa-ajallani lataan akkujani ulkoillen ja ruokaa laittaen, etenkin toscanalainen keittiö on lähellä sydäntäni. Ja mielestäni aina on hyvä sää grillata!

Minusta saat kohteellesi oma-aloitteisen välittäjän, jolla on sekä ihmisläheinen ote että laaja-alainen tekninen osaaminen. Tervetuloa asuntokaupoille!

KaarinaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Oskarinaukio 3 20780 KAARINA

Ota yhteyttä

Kaarina -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Jaakko Häkli
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, SK, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.