Matkapuhelin: 050 3245676 eija.herttuainen@op.fi

Eija Herttuainen

Arviointiasiantuntija LKV Kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 050 3245676 eija.herttuainen@op.fi

Olen tuore kasvo OP Koti Turun riveissä, mutta alalla olen työskennellyt jo vuodesta 2008 alkaen. Pidän jalat maassa ja olen kiinteistövälittäjänä rehellinen ja sydämellinen. Heittäydyn työhöni täysillä enkä tee töitä kello kaulassa, vaan joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vuodet alalla ovat luoneet vankan pohjan osaamiselleni, ja jatkuva haluni kehittyä ja pitää yllä ammattitaitoani vankistuu osallistumalla aktiivisesti työnantajan tarjoamiin koulutuksiin sekä heittäytymällä keskusteluihin kollegoideni kanssa. Työkaverini kuvaavat minua mukavana, lämpimänä, iloisena ja asiakaspalveluhenkisenä ammattilaisena, joka tuntee erityisesti omakotitalokauppojen kiemurat.

Kohtaan asiakkaat mutkattomasti omana itsenäni, kuuntelen, kyselen ja tuen asiakkaitani koko prosessin ajan. Ymmärrän, että hyvin onnistuneen asuntokaupan avain on tyytyväinen myyjä ja onnellinen uuden kodin omistaja. Kauttani asiakkaalla on käden ulottuvilla OP Koti Turun laajat palvelut aina ammattimaisesta markkinoinnista pankki- ja vakuutuspalveluihin.

Vapaa-ajallani nautin kodin rauhasta ja minut löytää usein kutimet kädessä käsitöiden parista ja kesällä useimmiten ongelta. Olen perhekeskeinen ihminen ja lataan akkujani luonnon rauhassa. Rakastan vanhoja rakennuksia, joissa on oma tarinansa ja henkensä.

Asuntokaupat hoituvat kauttani pitkän uran tuomalla varmuudella, mutkattomasti ja lämminhenkisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Ota yhteyttä

Arviointipalvelut -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Eija Herttuainen
Arviointiasiantuntija LKV Kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.