Puhelin: 010 258 7116 Matkapuhelin: 040 588 0817 tarja.vartiainen@op.fi

Tarja Vartiainen

Myyntijohtaja, Meri-Lappi, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Yo, Liiketalouden tradenomi LKV -tutkinto ja Ylempi Kiinteistönvälittäjän tutkinto eli YKV -tutkinto, joka on alan syventävä tutkinto.
Puhelin: 010 258 7116 Matkapuhelin: 040 588 0817 tarja.vartiainen@op.fi

Aloitin työni OP Kodissa (ent OP-Kiinteistökeskus) Kemissä 1988, aluksi myyntisihteerinä/myyntineuvottelijana, sitten kiinteistönvälittäjänä. Vuoden 2008 alusta toimin yrityksen toimitusjohtajana 14 vuoden ajan. 1.6.2022 liityimme mukaan OP Koti Pohjoiseen, jonka myötä jatkan työtä myyntijohtajana ja kiinteistönvälittäjänä Meri-Lapin alueella edelleen alueemme asiakkaiden asuntoasioiden parhaaksi.

Välittäjän työn koen erittäin palkitsevana ja antoisana, nautin joka työpäivästä, tämä työ on minulle elämäntapa. Tervetuloa asiakkaakseni.

Olen positiivinen, ahkera, sinnikäs ja luotettava asuntokaupan asiantuntija. Tunnen hyvin alueen asuntomarkkinat ja asuntokaupan monet tilanteet yli 34 vuoden kokemuksella.

Kokemukseni toi vuonna 2011 hienon arvostuksen osoituksen, kun pitkäaikainen työni huomioitiin OP Koti -ketjun (ent OP-Kiinteistökeskus) -ketjun ensimmäisellä Ansio -tunnustuksella. Tunnustus myönnettiin pitkäjänteisestä hyvästä työstä asiakkaan parhaaksi ja työyhteisön parhaaksi. Sen jälkeenkin olen ollut useana vuonna yksi OP Kodin palkituimmista välittäjistä.

Vapaa-ajallani nautin luonnosta, kodistani ja lapsenlapsistani. Rentoutuminen luonnossa ja metsästysharrastukseni ajokoirieni kanssa sekä lastenlasten hoitaminen on mitä parasta.

KemiOP Koti Pohjoinen Oy LKV

Valtakatu 14 94100 KEMI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista