Puhelin: 050 389 6816 Matkapuhelin: 050 389 6816 niina.lahtinen@op.fi

Niina Lahtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puhelin: 050 389 6816 Matkapuhelin: 050 389 6816 niina.lahtinen@op.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yli kymmenen vuotta, ja auttanut lukemattomia asiakkaita asumisen asioissa. Haluan tarjota korkeatasoista, omistautunutta ja jokaisen asiakkaan sekä kodin tarpeisiin räätälöityä palvelua. Parasta työssäni ovat kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa, ja heidän asumisen toiveiden täyttäminen. Olen helposti lähestyttävä, ystävällinen sekä luotettava, ja pidän sen minkä lupaan. Maanläheinen ”jalat maassa” -asenteeni tekee yhteistyöstä luontevaa, enkä hätkähdä vaikeitakaan tilanteita. Koen, että minulla on taito toimia välittäjänä olosuhteissa, jotka vaativat erityistä läsnäoloa ja herkkyyttä.

Pitkän kiinteistönvälitysuran tehneenä ja kolmen lapsen äitinä voin sanoa, että langat pysyvät käsissäni tiukoissakin tilanteissa, ja tehokkuuteni sekä sinnikkyyteni ansiosta niin myyjät kuin ostajatkin saavat parasta mahdollista palvelua. Kiinteistönvälittäjän työ vaatii jatkuvaa oppimista ja monialaista osaamista, jota kartutan alati kouluttautumalla. Vanhat talot ja rakennukset ovat erityisosaamisalaani, ja olenkin rakentanut oman kotini perinnerakentamisen menetelmin. Rakennusurakkaa varten tein valtavan pohjatyön vanhojen talojen rakentamistavoista ja käytetyistä materiaaleista.

Olen syntynyt ja asunut lähes koko ikäni Tampereella. Pari vuotta kului Ylöjärvellä, ja muutama vuosi sitten muutin Hämeenkyröön maaseudun rauhaan. Tunnen siis Tampereen seudun ja sen asuntomarkkinan erittäin hyvin!

Ole minuun yhteydessä, kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa, palvelen mielelläni!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Niina Lahtinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.