Matkapuhelin: 045 861 4477 mikko.hilden@op.fi

Mikko Hilden

Arviointiasiantuntija, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Olen suorittanut LKV-kokeen sekä KiAT -koulutuksen v. 2013 Markkinointi-instituutissa. Tämän jälkeen olen suorittanut Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelman Kiinkolla v. 2023.
Matkapuhelin: 045 861 4477 mikko.hilden@op.fi

Vuonna 2012 aloitin kiinteistönvälittäjän työt. Olen työskennellyt myös yrittäjänä osan välitysajastani sekä myös vastaavana hoitajana vieraan palveluksessa. Kokemusta onkin kaikenlaisten kiinteistöjen sekä huoneistojen välityksestä. Olen laatinut myös satoja kauppakirjoja ja arviolausuntoja.

Toimin aktiivisesti myös kaupanvahvistajana, noin 100 vahvistuksen vuosimäärällä 2017 vuodesta alkaen, osapuolista osa ollen vakioasiakkaita, muun muassa kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiöitä.

Vuonna 2023 sain Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton myöntämän ansiomerkin kunniakkaasta toiminnasta kiinteistönvälitysalalla, ja olen kuulunut liiton Keski-Suomen aluejaoston hallitukseen.

1.1.2024 aloitin OP Koti Pirkanmaalla arviointiasiantuntijana. Toimimme pääasiassa pankin sisäisen vakuusarvioinnin parissa, mutta teemme myös arviolausuntoja ja arviokirjoja asiakkaille. Työpisteeni sijaitsee Jyväskylän Kankaankadulla tai etänä kotoa työskennellen.

Olen Hildenin Mikko, paljasjalkainen jyväskyläläinen, tosin Muuramessa olemme asuneet kohta jo kymmenen vuoden ajan perheeni kanssa, johon jälkikasvun lisäksi kuuluvat kolme mopsia. Kotimme on vuonna 1953 valmistunut ns. rintamamiestalo, jossa aina tuntuu remonttia riittävän. Laaja piha-alue on vehreä, ja kesäaikana siellä on mukava viettää aikaa, vaikkapa riippumatossa loikoillen.

Työotteeni on tarkka ja innostunut, ja olen myös analyyttinen. Sen, mitä teen, teen huolellisesti. Opettelen mielelläni uutta ja pyrin aina löytämään mahdollisimman tehokkaan työotteen ja -tavan, jolla saadaan enemmän irti tekemisestä samassa ajassa!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Ota yhteyttä

Viralliset arviot (kirjallinen arviointi) -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Mikko Hilden
Arviointiasiantuntija, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.