Puhelin: 0500 537 222 Matkapuhelin: 0500 537 222 mia.oravala@op.fi

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED
Kielitaito: englanti
Puhelin: 0500 537 222 Matkapuhelin: 0500 537 222 mia.oravala@op.fi

Tinkimätöntä kiinteistönvälitystä Tampereen seudulla keski-pohjalaiseen tyyliin!

Asiakkaan aito kohtaaminen on minulle erityisen tärkeää kiinteistönvälityksessä. Olen toiminut yli 25 vuotta asiakaspalvelutyössä, joten asiakaslähtöisyys ja ihmisläheisyys ovat minulle itseisarvoja. Myös kymmenen vuoden yrittäjyys on tuonut mukanaan tinkimättömän suhtautumisen työntekoon. Koko tuo aika työelämässä onkin osoittanut, että olen oikealla tiellä; asiakkaiden parissa.

Suhtaudun ihmisiin ja heidän tilanteisiinsa koko sydämelläni. Tärkeintä minulle on, että asiakas voi koko meneillään olevan kiinteistönvälitysprosessin ajan olla turvallisin mielin siitä, että kaikki hoituu kanssani sujuvasti ja luotettavasti. Iloisen ja välittömän luonteeni vuoksi yhteistyö kanssani on mutkatonta.

Kotoisin olen Keski-Pohjanmaalta, Toholammilta, mutta koko aikuisikäni olen asunut Tampereen alueella. Olen omassa elämässäni kokenut jo monenlaista elämänmuutosta, jotka ovat johtaneet myös useaan oman kodin myyntiin ja uuden ostoon. Näin ymmärrän hyvin, kuinka suuren ja tärkeän asian kanssa töitä tehdään. Koen suurta kunniaa olla mukana elämäsi tärkeimmässä, oman kotisi, kaupassa.

Kun kodin vaihtoon liittyvät asiat ovat ajankohtaisia, autan sinua mielelläni.

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Mia Oravala
Myyntineuvottelija, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.