Matkapuhelin: 044 730 0151 markus.lahteenmaki@op.fi

Markus Lähteenmäki

Arviointiasiantuntija, LKV, AKA
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 044 730 0151 markus.lahteenmaki@op.fi

Alalla vuodesta 1996

Olen vahvalla asiantuntemuksella ja ratkaisukeskeisellä otteella varustettu kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Aloitin kiinteistönvälityksen parissa nuorella iällä vuonna 1996, ja Laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon suoritin vuonna 1997. Keskuskauppakamarin hyväksymän auktorisoidun kiinteistönarvioijan AKA-tittelin sain vuonna 2015. Voin siis hyvällä syyllä sanoa, että tunnen kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin kuin omat taskuni.

Toimin arviointiasiantuntijana osana OP Kodin arviointitiimiä hyödyntäen vuosien kokemustani esimerkiksi erilaisten asunto- ja kiinteistöarvioiden parissa. AKA-arvioijasta on apua, kun tarvitset puolueetonta ja asiantuntevaa arviota esimerkiksi vaativimpien kiinteistökauppojen yhteydessä, vakuusarvioinneissa, tilinpäätöksissä, vuokrauksissa, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä tai riitatilanteissa. Määritän toimeksiannon perusteella kiinteistön arvon ja laadin kirjallisen arviolausunnon.

Työtäni teen periksiantamattomalla asenteella, mutta rennolla ja ihmisläheisellä otteella. Innostun joka päivä erilaisista eteeni sattuvista kohteista ja haasteista; kiinteistönvälitystyö, kohteisiin perehtyminen ja vakuusarviointi inspiroivat minua edelleen. Vapaa-aikaani kuuluvat niin musiikki kuin seikkailuntäyteinen kokkaaminenkin.

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Ota yhteyttä

Viralliset arviot (kirjallinen arviointi) -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Markus Lähteenmäki
Arviointiasiantuntija, LKV, AKA
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.