Puhelin: 040 7071222 Matkapuhelin: 040 7071222 maija.hiedanniemi@op.fi

Maija Hiedanniemi

Myyntineuvottelija
Puhelin: 040 7071222 Matkapuhelin: 040 7071222 maija.hiedanniemi@op.fi

Suurin motivaattori minulle työssäni on tyytyväinen asiakas. Onnistuneet kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa ovat energianlähteeni ja koen olevani unelmatyössäni kiinteistönvälityksessä. Ei ole mitään parempaa, kuin tyytyväinen asunnon myyjä ja ostaja, joiden molempien odotukset on ylitetty. Yhteistyössä kanssani voit luottaa, että asiat hoituvat, kuten ne on sovittu.

Olen iloinen, energinen ja helposti lähestyttävä finanssialan konkari. Aloitin OP:n palveluksessa jo vuonna 2008 ja ennen kiinteistönvälitysalalle siirtymistäni olen matkan varrella toiminut monissa eri tehtävissä aina vakuutusasiantuntijasta myyntitiimin vetäjään. Vahva kokemukseni pankkimaailmasta ja ihmisten kanssa työskentelystä ovat valttini asuntojen myyntityössä. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus ja tarkkuus, eivätkä minulta jää asiat roikkumaan.

Koen suurta onnellisuutta saadessani auttaa asiakkaitani asumisen unelmien toteuttamisessa. On ilo työskennellä Tampereen seudulla ja tässä huikeassa OP Kodin porukassa. Se näkyy tekemisessäni ja tuloksissani hyvänä draivina. Vuodet maailmalla ovat opettaneet arvostamaan sitä tärkeintä; turvallista elämää, rakkaita ihmisiä ja perhettä sekä omaa kotia kotiseudulla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista