Puhelin: 050 389 6803 Matkapuhelin: 050 389 6803 jyri.seljavaara@op.fi

Jyri Seljavaara

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, Oikeustieteen yo.
Puhelin: 050 389 6803 Matkapuhelin: 050 389 6803 jyri.seljavaara@op.fi

Aktiivista ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä!

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä yli 10 vuotta, vuodesta 2011 alkaen. Työn vaihtelevuus ja monipuolisuus sekä kiinnostavien ihmisten tapaaminen ovat parhaita puolia työssäni. Teen työni huolella viimeiseen pisteeseen saakka ja jokainen asiakkaani voi luottaa siihen, että se mikä luvataan, myös toteutuu. Asiakkaiden hyvä palvelu on minulle kunnia asia.

Asiakaspalautteideni mukaan olen asiantunteva, perusteellinen ja asiallinen, mutta silti humoristinen. Arvostan jokaista asiakastani ja pyrin löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun niin myyjän kuin ostajan kannalta. Kohtaan jokaisen luontevasti ja pidän yhteyttä kiitettävästi; kanssani asiat eivät jää puolitiehen.

Työtaustani on hyvin laaja-alainen: urani aikana olen toiminut yrittäjänä ja työskennellyt myyntitehtävissä sekä lakimiehenä. Oikeustieteen opintojen ja työkokemuksen ansiosta asiakkaani saavat parasta mahdollista asiantuntijuutta asuntokauppoihinsa. Peruskorjattuani kolme omakotitaloa ja rakennettuani perheemme mökin minulla on vahvaa tietämystä myös rakentamisesta ja remontoimisesta. Mieleni pidän virkeänä kuntoilemalla: kesät viihdyn juoksulenkeillä ja talvet hiihtoladuilla.

Ota yhteyttä, kun on asunnonvaihdon aika!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Jyri Seljavaara
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.