Matkapuhelin: 044 5656 123 jesse.takala@op.fi

Jesse Takala

Vuokravälittäjä, LKV
Koulutus: Laillistettu Kiinteistönvälittäjä LKV 2022, Tradenomi (AMK)
Matkapuhelin: 044 5656 123 jesse.takala@op.fi

Suoraselkäistä vuokravälitystä ja kiinteistönvälitystä Tampereen seudulla

Työssäni vuokravälittäjänä parasta on olla ihmisten apuna kodin valinnassa, sillä se on yksi elämämme suurimpia päätöksiä. Vuokravälitys, kiinteistönvälitys ja koko kiinteistönvälitysala kiinnostavat minua suuresti sen monipuolisuuden, itsenäisen työskentelyotteen ja mielekkäiden asiakaskohtaamisten ansiosta. Olen suorittanut Laillistetun Kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon sekä valmistunut yrittäjyystradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Tuon nuorekasta ja asiantuntevaa näkemystä kiinteistönvälitys- ja vuokravälitysalalle. Osaan tuoda kodistanne parhaat puolet esiin, ja aktiivisella työllä löytää sopivimmat ostajat ja vuokralaiset asuntoonne. Vahvuuksiani ovat selkeä viestintä sekä suunnitelmallisuus. Palvelen asiakkaitani aktiivisesti ja pidän heidät ajan tasalla. Kun lähdet kanssani yhteistyöhön, tiedät aina, mitä markkinassa ja välityskohteessa tapahtuu. Luonteeltani olen avoin, vilpitön ja sosiaalinen, ja nautin uusista ihmiskohtaamisista!

Juureni ovat Vuokatissa ja sydämeni Tampereella. Tampereen seudun vetovoima ja kehittyminen yhdessä luotettavan sekä arvostetun OP Kodin brändin kanssa luovat loistavan perustuksen tehdä vuokravälittäjän ja kiinteistönvälittäjän työtä. Vapaa-ajallani tykkään urheilla ja kesäisin viihdyn sukuni mökillä Iittalassa.

Kun olet vuokraamassa, myymässä tai ostamassa asuntoa, ole minuun yhteydessä. Autan mielelläni!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE