Puhelin: 0400 910 340 Matkapuhelin: 0400 910 340 eeva.kakko@op.fi

Eeva Kakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Kielitaito: englanti, ruotsi
Puhelin: 0400 910 340 Matkapuhelin: 0400 910 340 eeva.kakko@op.fi

Ammattilainen apunasi asunnonvaihdossa.

Sinä olet minulle tärkeä. Tehokkaan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisena tiedän, että asiakas tulee aina ensin. Myynti on asiakkaideni kuuntelemista, oston esteiden poistamista ja haasteiden ratkomista siten, että kodin myynti ja vaihto sujuu vaivattomasti juuri sinulle. Myynti- ja asiakaspalvelutyöni ulottuu yli vuosikymmenen, ja jokaisen myydyn kodin tuomaa onnistumisen iloa en vaihtaisi mihinkään. Myynti on kestävyyslaji, missä jokaisen asiakkaan tarpeita ja tunteita tulee kunnioittaa. Maaliin mennään napakalla otteella ja intohimoisella kaupanteon asenteella. Ammattitaitoni ansiosta neuvottelen empaattisesti ja tarkan huolellisesti varmistaen, että ostajan ja myyjän näkemykset kohtaavat. Minulle onnistumisen tunnusmerkki on, että koko myyntiprosessi palvelee asuntokaupan kaikkia osapuolia.

Pidän sinut aina ajan tasalla myynnin eri vaiheista. Olen aktiivisesti yhteydessä sinuun toivomallasi tavalla. Kuuntelen sinua ja perehdyn huolellisesti myytävään kohteeseen sekä toteutan myyntisuunnitelman kodillesi. Kokemukseni ansiosta saan neuvoteltua kodillesi parhaan hinnan. Työssäni nautin juuri siitä, että ammattitaidollani sinun kodinvaihto ja asuntounelmat toteutuvat.

Asuntoa vaihdetaan nykyisin entistä useammin ja helmiä ovatkin ne hetket, kun pääsen myymään saman kodin toistamiseen ja palvelemaan asiakkaitani uudestaan. Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Erilaiset kodit ja asiakkaat inspiroivat ja haastavat minua myyntityössä. Yhdessä menestymisen paras mittari on onnellinen tyytyväisyys kaikilla osapuolilla! Aloitetaanko yhteistyö jo tänään? Toimin Tampereen ydinkeskustan ja koko Pirkanmaan alueella. Erikoisalaani ovat osake- ja arvohuoneistot, kiinteistöt ja tontit.

Tutustu asiakkaideni antamiin palautteisiin ja soita sen jälkeen minulle:

Eeva Kakko, p. 0400 910340 / tai kirjoita sähköpostia eeva.kakko@op.fi.

Aloitetaan yhteistyö jo tällä viikolla!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Tampere -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Eeva Kakko
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.