Puhelin: 044 374 0608 Matkapuhelin: 044 374 0608 lillemor.granlund@op.fi

Lillemor Granlund

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV/AFM Koulutukseltani olen; markkinointi merkonomi, osasto- ja vastaanottoapulainen sekä puutarhuri elikkä erialojen koulutusta löytyy :)
Puhelin: 044 374 0608 Matkapuhelin: 044 374 0608 lillemor.granlund@op.fi

Olen toiminnut kiintestövälittäjänä vuodesta 2012.

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2012 saakka ja olen aina ollut kiinnostunut niin rakentamisesta, taloista kuin niiden tuomista mahdollisuuksista. Osaan pysähtyä kuuntelemaan, mitä toiveita ja haaveita asiakkaalla unelmien kodistaan on, jonka jälkeen yritän löytää ratkaisuja ja uusia ajatuksia kohteiden mahdollisuuksista. Laaja kokemukseni ja koulutukseni sekä intohimoni työtäni kohtaan takaavat, että voin tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen kokemuksen. Kollegat kuvaavat minut osaavana, aidosti asiakkaista huolehtivana ja itseltään paljon vaativana välittäjänä.

Jokainen kohtaaminen on minulle tärkeä ja haluan työssäni huomioida asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Teen työni tinkimättömästi jokaista yksityiskohtaa myöten ja molemmat jalkani ovat tiukasti maassa. Tämä varmistaa luotettavan, rehellisen ja aina tilanteeseen sopivan palvelukokonaisuuden. Asiakkaalta saatu palaute kantaakin tässä työssä pitkälle ja tarjoaa tarvittavaa kannustusta tavoitella joka kerta parasta.

Vapaa-ajalla vietän aikaani saaristossa, nautin hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta. Meri on minulle erittäin tärkeä ja sen äärellä lataan akkuni parhaiten ja jos saan jakaa läheisteni kanssa tämän, se on mitä parhainta palautumista.

Ota yhteyttä minuun, mikäli arvostat ripeää, lämmintä ja suorapuheista kiinteistövälittäjää, joka ei anna periksi. Olipa haasteesi mikä tahansa, olen valmis auttamaan ja etsimään teille ratkaisun.

PS. Jag betjänar även er på både svenska och engelska.

God fortsättning på dagen ! Mvh Lillis

TammisaariOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Asematie 3 10600 TAMMISAARI

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Tammisaari -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Lillemor Granlund
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.