Puhelin: 044 374 0608 Matkapuhelin: 044 374 0608 lillemor.granlund@op.fi

Lillemor Granlund

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV/AFM Koulutukseltani olen; markkinointi merkonomi, osasto- ja vastaanottoapulainen sekä puutarhuri elikkä erialojen koulutusta löytyy :)
Puhelin: 044 374 0608 Matkapuhelin: 044 374 0608 lillemor.granlund@op.fi

Olen toiminnut kiintestövälittäjänä vuodesta 2012.

Kiinteistövälittäjä alalle päädyin vahingossa. Olen ollut mukana peruskorjaamassa pari taloa ja rakentanut kesämökkejä, elikkä kiinnostus rakentamiseen ja käsillä tekemiseen on aina ollut. Mutta kiinteistövälittäjän ammattia en kyllä ajatellut, mutta tässä ollaan ja viihdyn todella hyvin.

Toimin kiinteistövälittäjänä Tammisaaren toimistossa ja asun myös paikkakunnalla (Tammisaaressa). Tammisaaren toimiston alueeseen kuuluu Tammisaari, Tenhola, Bromarv, Skogby, Snappertuna ja siihen liittyvä saaristo. Itse olen kotoisin Turun Saaristosta, Kasnäsista eli tämäkin alue on myös tuttu ja lähellä sydäntä :) Olen toiminut vuodesta 2012 kiinteistövälittäjänä ja ennen sitä olen toiminut talouspuolella, minulla on tuntemusta mm isännöinti-, kirjanpito- sekä palkanlaskennasta. Olen ollut OP Koti-välittäjänä vuodesta 2013.

Työ on erittäin vaihtelevaa, aamulla kun tulee töihin ei tiedä miten päivä jatkuu tai loppuu. Vaikka on tehnyt monta vuotta tätä työtä pitää olla nöyrä, uusia asioita ja uusia haasteita tulee vastaan ja aina oppii jotain uutta. Tässä ammatissa ei tule koskaan "full lärd" täysin oppineeksi.

Jokainen asiakaskohtaaminen on uniikki, jokaisella asiakkaalla on omat tarpeet, toivomukset ja unelmat.

Työssäni minun pitää olla avarakatseinen ja löytää mahdollisuuksia. (ennakkoluuloton)

Paras palkitseminen tässä työssä on kuin asiakkaat tulevat vastaan kadulla kuukausia esim. kaupanteon jälkeen ja ovat tyytyväisiä tehdystä työstä, se todella lämmittää sydäntä tai kuin uusi asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo että on saanut suosituksen ottamaan minuun yhteyttä, se on tunnustus että on tehnyt hyvää työtä.

Autan mielelläni Teitä löytämään uuden kodin, kesämökin tai muissakin asioissa koskien kiinteistöalaa. Kaikki asiat hoidan luottamuksella ja ammattitaidolla.

Hyvää päivän jatkoa! T. Lillis

PS. Jag betjänar även er på både svenska och engelska.

God fortsättning på dagen ! Mvh Lillis

TammisaariOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Asematie 3 10600 TAMMISAARI