Matkapuhelin: 0400 277575 matti.ilvan@op.fi

Matti Ilvan

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 0400 277575 matti.ilvan@op.fi

Olen ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, joka on erikoistunut vapaa-ajan asuntojen myyntiin. Minulla on laaja osaaminen asunto-osakkeiden, omakotitalojen, maa- ja metsätilojen sekä tonttien myynnissä, ja minulla on LKV- ja LVV-pätevyydet. Olen auttanut useita satoja kiinteistöjä ja asunto-osakkeita löytämään uudet omistajat, lisäksi tarjoan arviointipalveluja ja vuokravälitystä. Voit luottaa ammattitaitooni ja asiantuntemukseeni kiinteistökauppojen hoidossa.

Välittäjänä ymmärrän, että kiinteistön tai asunnon myynti ja osto voi olla tunteisiin liittyvä prosessi, ja siksi haluan varmistaa, että myyntitapahtuma on mahdollisimman positiivinen ja stressitön. Kohtaan päivittäin erilaisia ihmisiä isojen asioiden äärellä, ja hoidan työni ystävällisesti ja ihmisläheisesti. Minulle on tärkeää, että voit luottaa minuun välittäjänä.

Voin myös toimia kaupanvahvistajana omassa kiinteistökaupassasi. Olen Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, ja voin joko tehdä kauppa- tai lahjakirjat, tai tarkistaa itse tekemäsi luovutuskirjan ennen kaupantekotilaisuutta.

Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua Sysmän, Hartolan, Joutsan ja Luhangan alueella!

SysmäOP Koti Järvi-Häme Oy LKV

Sysmäntie 36 19700 SYSMÄ

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Sysmä -
OP Koti Järvi-Häme Oy LKV
Vastaanottaja:
Matti Ilvan
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.