Matkapuhelin: 044 779 7171 ismo.kajaani@op.fi

Ismo Kajaani

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 044 779 7171 ismo.kajaani@op.fi

Tervehdys Somerolta!

Olen Ismo Kajaani, Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista, syntyperäinen ”savijalkainen somerolainen, sittemmin soraharjuinen somerniemeläinen”. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut 16 vuotta ja myyntialalla vuodesta 1988 lähtien. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV). Lisäksi minulla on taustana mm. maatalousalan peruskoulutus, kaupallisen alan ja markkinointiviestinnän koulutusta sekä kaupan alan esimiehen tutkinto. Kokemusta ja osaamista on siis karttunut monipuolisesti vuosien varrella hyvän paikallistuntemuksen lisäksi.

Teen luottamuksellista asunto-, omakoti- ja kesämökkikauppaa Someron alueella. Myös maa- ja metsätilat kuuluvat erikoisosaamiseeni; kuulun OP:n Metsätilojen välittäjärinkiin. Kiinteistönvälittäjänä haluan toimia laadukkaasti ja luottamuksesi arvoisesti. Tyytyväinen asiakaskunta ja onnistumiset tuottavat iloa sekä antavat potkua myyntityöhön.

Vaimon lisäksi meillä asuu perheeseemme tällä hetkellä yksi lapsi ja kolme kissaa. Asumme vanhassa ja isossa omakotitalossa Somerniemellä. Harrastuksiini kuuluu mm. musiikki niin soittamisen kuin aktiivisen kuuntelun muodossa, kirjallisuus, kulttuuri- ja konserttitapahtumat. Tykkään myös rokkaamisen lisäksi toisinaan kokkaamisesta. Remonttihommiakin aina omakotitalossa ja sen pihapiirissä riittää!

Kun haluat avuliasta ja ammattitaitoista otetta asuntokauppojesi hoitamiseen niin olen käytettävissäsi!

SomeroOP Koti Lounaismaa Oy

Joensuuntie 11 31400 SOMERO

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Somero -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Ismo Kajaani
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.