Puhelin: 040 707 7388 Matkapuhelin: 040 707 7388 tarja.kovalainen@op.fi

Tarja Kovalainen

Myyntineuvottelija
Puhelin: 040 707 7388 Matkapuhelin: 040 707 7388 tarja.kovalainen@op.fi

Olen Kovalaisen Tarja, pitkän uran finanssimaailmassa tehnyt aktiivinen ja sydämellinen asumisen unelmien toteuttaja. Minut saa kiitolliseksi se, että saan olla juuri sinulle avuksi elämän tärkeimmissä päätöksissä - osana unelmiesi asumisratkaisuja.

Aiempi työni rahoitusten parissa ja valmennus -taustani antavat minulle erinomaisen valmiuden toimia kiinteistövälitysalalla. Minulla on yli 15 vuoden työkokemus pankista, myynnistä, sekä valmennuksesta. Työurani varrella olen päässyt olemaan mukana ihmisten erilaisissa elämäntilanteissa ja elämän käännekohdissa. Nämä kokemukset ovat tuoneet herkkyyttä ja ymmärrystä kohdata ihmisiä aidosti lämmöllä. Rahoitusasiantuntijana pystyn olemaan avuksi myös rahoitusratkaisuja mietittäessä ja ohjaamaan sinua eteenpäin juuri sinulle parhaalla tavalla.

Teen töitä hyvällä energialla ja tavoitteellisesti. Olen saanut kiitosta asiakkailta siitä, että asiointi kanssani on helppoa ja mutkatonta. Voit luottaa siihen, että asiat hoituvat asiantuntevasti, ripeästi, lämminhenkisesti ja hymyssä suin.

Tykkään viettää vapaa-aikaa perheeni ja ystävieni kanssa sekä lenkkeillä Hymy-villakoiran kanssa Niiralan alueella.

Oletpa sitten ensiasunnon ostaja, asunnonvaihtaja tai kokenut konkari asuntosijoittamisessa tarjoan ainutlaatuisen osaamiseni juuri sinulle, joten ota yhteyttä!

Palvelen sinua Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Välittäjäsi,

Tarja

SiilinjärviOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Toritie 12 71800 SIILINJÄRVI

Asiakaspalautteet