Matkapuhelin: 040 662 5589 titta.norpo@op.fi

Titta Norpo

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), tradenomi (AMK)
Matkapuhelin: 040 662 5589 titta.norpo@op.fi

Asuntokauppa on monen ihmisen suurin hankinta elämässä ja olen ilokseni saanut auttaa näissä tärkeissä kaupoissa pian parin vuoden ajan täällä Etelä-Pohjanmaalla. OP Kodilla olen työskennellyt vuodesta 2018 ja matkan varrella kerryttänyt kokemusta myös vuokravälityksen puolella. Koulutukseltani olen tradenomi ja kiinteistönvälittäjän LKV-pätevyyden suoritin vuonna 2019.

Olen aktiviinen, yrittäjähenkinen ja joustava välittäjä, joka tekee työnsä huolellisesti ja aidosti välittäen. Tärkeintä ovat asiakkaat ja tavoitteenani on, että se välittyy kaikesta tekemisestäni. Palvelen sinua mielelläni kiinteistövälityksen kaikilla osa-alueilla, niin asuntojen, kiinteistöjen ja sijoitusasuntojen ostamisessa sekä myymisessä kuin arviokirjojen laatimisessa.

Vapaa-aikani vietän harrastaen koirani kanssa sekä urheillen. Pitkä tausta hevos- ja koiraurheilun parissa on opettanut vuosien varrella pitkäjänteisyyttä ja positiivista lähestymistapaa omaan tekemiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä unelmista totta! Minut tavoittaa puhelimella, sähköpostilla, WhatsAppin tai tekstiviestin kautta.

SeinäjokiOP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Keskuskatu 9 60100 SEINÄJOKI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Seinäjoki -
OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Titta Norpo
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.