Matkapuhelin: 0500 928 266 teppo.oras@op.fi

Teppo Oras

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, kaupanvahvistaja
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä LKV, Ked, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 0500 928 266 teppo.oras@op.fi

Tervehdys!

Olen Teppo Oras, kiinteistönvälittäjä LKV, KED ja kaupanvahvistaja. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2019 lähtien. Aikaisemmin olen kerryttänyt yli 20 vuoden kokemuksen aktiivisesta ja tuloksellisesta myyntityöstä, niin kuluttaja- kuin yritysmyynninkin parissa. Tämä on mahdollistanut minulle luoda poikkeuksellisen laajat asiakasverkostot ja hyvän paikallistietämyksen lähiseudusta.

Työkaverit kuvailevat minua poikkeuksellisen energiseksi puurtajaksi, joka pystyy heittäytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen. Palautteen perusteella olen myös saanut kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta. Toimin pääasiassa Sastamalassa ja sen lähialueilla.

Kiinteistönvälitys on moniottelijan hommaa, mutta minulle se on luontevaa. Työskentelen johdonmukaisesti ja mutkattomasti, mutta myös ripeästi ja suoraviivaisesti. Minulle on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja teen kaikkeni heidän unelmiensa toteuttamiseksi. Olen myös kilpailuhenkinen ja haluan saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset.

Parasta työssäni on nähdä tyytyväisyys asiakkaiden kasvoilla. On hienoa saada kaupat päätökseen ja päästä ajoittain yllättämään myyjät sekä nopeudella että hyvällä tarjouksella. Työni parhaat puolet ovat monipuolisuus, onnistumisen hetket ja ostajien, sekä myyjien unelmien toteuttaminen.

Hyvän asiakassuhteen luominen vaatii yksilöllistä palvelua, keskinäistä luottamusta, rehellisyyttä, toimivaa yhteistyötä ja kuuntelua. Olen taitava, ratkaisukeskeinen neuvottelija. Pyrin aina räätälöimään myyntisuunnitelman yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Vapaa-aikani vietän kuntoillen ja minut voi löytää erilaisilta ryhmäliikuntatunneilta, lenkkimaastoista, urheilukatsomosta tai mökkirannasta nautiskelemassa. Tykkään harrastaa myös monipuolisesti erilaista kulttuuritarjontaa.

Olen auttavainen, ammattitaitoinen ja vastuullinen kiinteistönvälittäjä, joka on sitoutunut asiakkaidensa parhaaseen mahdolliseen palveluun. Minulla on vahva paikallistuntemus ja kokemus toimimisesta erilaisten asiakkaiden kanssa. Olen nopeasti tavoitettavissa ja olen 100 % omalla vahvuusalueella asiakaspalvelutilanteissa. Teen työni tehokkaasti ja tarkasti, mutta myös iloisella asenteella ja hyvällä huumorintajulla varustettuna. Olen ylpeä pitkästä urastani myyntityössä ja haluan jatkossakin kehittää osaamistani ja pyrkiä saavuttamaan entistä parempia tuloksia.

Minut on palkittu useampana vuonna yhtenä koko Suomen OP Kotien parhaista välittäjistä.

Ota yhteyttä, haluan palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla kohti uusia asumisen unelmia.

SastamalaOP Koti Satapirkka Oy LKV

Puistokatu 2 38200 SASTAMALA

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Sastamala -
OP Koti Satapirkka Oy LKV
Vastaanottaja:
Teppo Oras
Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.