Matkapuhelin: 044 770 1335 tino.salminiemi@op.fi

Tino Salminiemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 044 770 1335 tino.salminiemi@op.fi

Olen työskennellyt OP Koti Lounaismaan Salon toimipisteessä viimeiset 20 vuotta ja onnistunut tekemään Salon talousalueella reilut 1000 kpl asuntokauppoja. Pitkä työhistoriani kiinteistönvälityksestä saman työnantajan palveluksessa kertoo, että olen työlleni omistautunut ja kiinnostunut alati kehittyvästä alasta.

Mielestäni kiinteistönvälittäjän työ on ihmisten kohtaamista. Oli kysymys, sitten asunnon myynnistä tai ostamisesta on ammattitaitoisen välittäjän osattava selvittää asiakkaan tarpeet saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen niin myyjälle kuin ostajalle. Sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee myös asunnon myynti- ja ostotilanteissa. Ammattitaitoinen välittäjä kysyy, kuuntele ja kartoittaa asiakkaan tarpeet onnistuakseen hänen elämänsä suurimman investointipäätöksen toteuttamisessa.

Olen aina kokenut työni merkitykselliseksi, saadessani auttaa ihmisiä yhdessä heidän tärkeimmässä elämäntilanteessa. Kiinteistönvälittäjän työ ei ole osa-aikatyötä, vaan itsenäistä, aikataulullisesti vaihtelevaa ja kokonaisvaltaista. Omina vahvuuksina pidän pitkän työkokemuksen kautta tullutta ammattitaitoa, nopeaa reagointikykyä ja taitoa mukautua eri tilanteisiin ja asiakkuuksiin. Ymmärrän työni vastuullisuuden suhteessa myyjään sekä ostajaan ja olen pyrkinyt toiminaan sen mukaan avoimesti ja rehellisesti.

Ota rohkeasti Yhteyttä!!

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Lounaismaa Oy

Ota yhteyttä

Salo -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Tino Salminiemi
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.