Matkapuhelin: 044 7701329 carita.nikander@op.fi

Carita Nikander

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 044 7701329 carita.nikander@op.fi

Kodit ja asumiseen liittyvät asiat ovat aina kiinnostaneet minua monipuolisesti ja olen onnekas saadessani toimia kiinteistönvälittäjänä lempiaiheideni parissa päivittäin. Olen hyvä kuuntelija ja saat minusta kiinnostuneen keskustelukumppanin asuntoasioissasi. Kartoitan mielelläni yhdessä kanssasi sopivia vaihtoehtoja, jotta voit edetä kohti omia tavoitteitasi ja asumiseen liittyviä unelmia.

Tietotaitoni on kerääntynyt vuosien varrella omien kokemusten, kiinnostuksen ja ahkeran opiskelun kautta ja siitä osoituksena suoritin LKV-tutkinnon ensimmäisellä yrittämällä ennen alalle siirtymistä. Olen koulutukseltani myös valtiotieteiden maisteri (VTM) ja tradenomi. Aiemman koulutus- ja työkokemukseni ansiosta minulla vankka taloudellinen osaaminen sekä taitavat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Visuaalinen silmäni on harjaantunut vuosien varrella omien rakennus-, remontointi- ja sisustusprojektien parissa ja pystyn nopeasti havaitsemaan jokaisen asunnon parhaat puolet ja potentiaalin.

Olen kotoisin Turusta, mutta olemme perheeni kanssa kasvattamassa juuria nykyiseen kotikaupunkiimme Paimioon. Saloon olen tutustunut alun perin puolisoni kautta ja vuosien varrella se on tullut yhä tutummaksi muun muassa sukulaisten ja ystävien kotikaupunkina. Vapaa-ajalla vietän aktiivista lapsiperheen arkea ja omasta hyvinvoinnista huolehdin liikkumalla luonnossa sekä paikallisessa kuntokeskuksessa.

Tavoitteenani on tarjota sinulle laadukasta, huoletonta ja luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua suurella sydämellä ja vahvalla tietotaidolla. Perehdyn huolellisesti jokaiseen kohteeseen ja toimin hyvän välitystavan ja ajantasaisen lainsäädännön mukaisesti. Olen työssäni tavoitteellinen ja aktiivinen sekä pyrin aina saavuttamaan kaikkien osapuolten kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen. Salon Op Kodissa teemme yhteistyötä kahdeksan välittäjän kesken, jonka ansioista saat käyttöösi samalla kaikki alueen parhaat asiantuntijat.

Olethan rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää ajankohtaisista asuntoasioistasi!

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO