Puhelin: 040 667 0849 Matkapuhelin: 040 667 0849 tytti.tenosalmi@op.fi

Tytti Tenosalmi

kiinteistöassistentti, KiLAT
Koulutus: Talonrakentaja (2013) Korjausrakennuskoulutus (täydentävä, 2021) Merkonomi (2016) KiLAT (2023)
Puhelin: 040 667 0849 Matkapuhelin: 040 667 0849 tytti.tenosalmi@op.fi

Minua on aina kiinnostanut kodit ja asuminen monella eri tapaa. Talonrakentajaksi opiskelin heti peruskoulun jälkeen. Tein remonttihommia useamman vuoden, kunnes vuonna 2015 tuli mahdollisuus opiskella merkonomiksi töiden ohella. Opintojen alussa minulla oli selkeä suunnitelma suunnata opinnot asiakaspalveluun ja haaveena suorittaa harjoittelut kiinteistönvälityksessä. Päättäväisesti etenin kohti tavoitettani ja opintojen päätyttyä aloitin työt OP Kodilla myyntisihteerinä vuonna 2016.

Tällä hetkellä työskentelen kiinteistöassistenttina Saarijärven toimipisteellä. Työtehtäviini kuuluu välittäjän avustaminen myyntityössä. Myynnin tuen lisäksi hoidan markkinointia ja pidän yhteyttä asiakkaisiin. Minulla on halu auttaa asiakkaitamme parhaani mukaan. Olen helposti lähestyttävä ja kuuntelen asiakasta. Vahvuuksiini kuuluu myös aurinkoinen energisyys ja jämäkkä ote asioihin. Sosiaalisena luonteena on ilo saada työskennellä ihmisten parissa. Vapaa-aikani kuluu perheen ja harrastusten parissa. Myöskään remonttihommat eivät loppuneet alan vaihtoon – toimistotyölle luo kivasti vastapainoa pienet remppaprojektit.

Toimin Saarijärven ja sen naapurikuntien alueella yhdessä Päivi Peltoahon kanssa, joten jos tarvitset apua asuntoasioissa alueellamme, niin otathan yhteyttä!

SaarijärviOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Torikatu 5 43100 SAARIJÄRVI

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Saarijärvi -
OP Koti Keski-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Tytti Tenosalmi
kiinteistöassistentti, KiLAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.