Puhelin: 044 785 2644 Matkapuhelin: +358 44 7852644 jussi.makitalo@op.fi

Jussi Mäkitalo

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Taloushallinnon tradenomi, LKV, YKV (ylempi kiinteistönvälittäjätutkinto).
Puhelin: 044 785 2644 Matkapuhelin: +358 44 7852644 jussi.makitalo@op.fi

Palvelualan työkokemusta jo yli 30 vuotta. Ensimmäiset välityskaupat tein vuonna 1999, sitten toimin välitysalan yrittäjänä noin kahdeksan vuotta ja OP-ryhmään siirryin vuonna 2008. Aiemmin, kun oli pidempi tukka ja leveämmät lahkeet, työskentelin Osuuspankissa 9 vuotta. Tämä siis 1980-90 luvuilla. Muuta työkokemusta mm. tiskijukkana, varaosamyyjänä, tilastoapulaisena, paikallislehden ilmoitusmyyjänä/markkinointipäällikkönä sekä kriisinhallintatehtävissä neljään eri otteeseen Lähi-Idässä ja Balkanilla.

Tervetuloa asioimaan kanssani! Mutkatonta, ihmisläheistä välitystyötä jo parikymmentä vuotta. Välitystehtävien lisäksi saat minulta myös erilaiset kiinteistöjen ja asuntojen arviolausunnot. Teen kauppa- ja lahjakirjoja. Olen myös kaupanvahvistaja. Tunnen hyvin alueeni ja sen asukkaat ja siksi tuhannen huoneisto-/kiinteistökaupan raja ylittyi äskettäin.

Jos aika ei riitä, niin pidennetään päivää ja jos sekään ei auta, niin lyhennetään yötä :-)

Maaseutuvälittäjän arkea: viirupöllö hyökkäsi kimppuuni, kun olin rantatonttia kuvaamassa. Lähtöhän siitä tuli; pikku "vekki" takaraivoon ja tärähtänyt kuva. Hieno lintu! Seuraavalla viikolla mummonmökkiä kiertäsessäni putosin kaivon lahonneen kannen läpi, mutta ketterästi selvisin vain toisen jalan kastumisella, mummon seuratessa vieressä akrobatiaesitystäni. Ja taas seuraavalla viikolla etsin, kokosin ja lopuksi soudin repullisen aseita nimismiehelle eräästä saaresta...

Myyntikohteissa on normaalien kuvaus- ym. järjestelyjen lisäksi mm. kasteltu kukkia, ruokittu kissoja ja tehty lumitöitä. Ei ole tylsää päivää!

RuovesiOP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

Ruovedentie 13 34600 RUOVESI

Ota yhteyttä

Ruovesi -
OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV
Vastaanottaja:
Jussi Mäkitalo
Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.