Matkapuhelin: 040 716 5299 susanna.okkonen@op.fi

Susanna Okkonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV-tutkinto 2015, kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2014
Matkapuhelin: 040 716 5299 susanna.okkonen@op.fi

Hei!

Olen Susanna Okkonen. Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo reilun vuosikymmenen ajan. Suorittamiini tutkintoihin kuuluvat mm. LKV-tutkinto ja Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinto KiAT, sekä uusimpana DIAS Digitaalisen asuntokaupan asiantuntija -sertifikaatti. Säännöllinen osallistuminen tarjottuihin lakikoulutuksiin pitävät ammattitaitoni aina ajan tasalla.

Aitous ja asioihin tarttuva asenne ovat kiinteistönvälittäjän tärkeimmät ominaisuudet. Pidän tärkeänä sitä, että välittäjän ja asiakkaan arvot kohtaavat.

Päämääräni on luoda avoin, lämmin, henkilökohtainen ja tuloksekas suhde jokaisen asiakkaani kanssa. Yhdessä asetettu tavoite saavutetaan tinkimättömästi yhteen hiileen puhaltamalla. Paras kiitos onnistumisesta on asiakkaan tyytyväisyys. Tuntuu upealta, kun asiakkaat palaavat luokseni asuntotarpeiden taas muuttuessa.

Vuosien varrella kertyneen kokemuksen ja ammattitaidon avulla autan Sinua asuntosi myynnissä, luotettavasti ja vastuullisesti asiat hoitaen, hyvää välitystapaa noudattaen.

Mikäli asunnon myynti on ajankohtaista, ja etsit aktiivista ja ammattitaitoista välittäjää, ota minuun yhteyttä ja kutsu arviokäynnille!

Tehdään Sinunkin asuntounelmista totta!

RaumaOP Koti Länsi-Suomi Oy

Nortamonkatu 16 26100 RAUMA

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Rauma -
OP Koti Länsi-Suomi Oy
Vastaanottaja:
Susanna Okkonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.