Matkapuhelin: 040 6652261 nina.kauppinen@op.fi

Nina Kauppinen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: ruotsi
Matkapuhelin: 040 6652261 nina.kauppinen@op.fi

Olen pitkän linjan yrittäjä, joka on löytänyt intohimonsa kotien välittämisen parista. Asuntomarkkinoita ja eri asumisen muotoja tiiviisti jo vuosia seuranneena energisenä myyntineuvottelijana pystyn tarjoamaan asiakkailleni laadukasta palvelua. Rehellisyys, ihmisläheisyys ja sydämellinen palveluasenne ovat minulle tärkeitä ohjenuoria, joita työssäni toteutan. Olen kouluttautunut myös sisustussuunnittelijaksi ja se antaa minulle näkemystä siihen, miten koti saa viimeistellyn ilmeen, joka herättää kodin etsijöiden huomion. Parhaassa tapauksessa laadukkaan viimeistelyn myötä koti myydään nopeammin ja ehkä parempaan hintaan. Lisäksi useiden omien rakennus- ja remontointiprojektieni myötä näen kotisi mahdollisuudet.

Olen kiinnostunut jokaisesta asiakkaasta kokonaisuutena ja ymmärrän erilaisten elämäntilanteiden mukanaan tuomat erityispiirteet, joten pystyn räätälöimään kullekin tilanteeseen sopivat palvelut. Pyrin varmistamaan, että kaikki kaupan osa-alueet sujuvat asiakkaan toivomalla tavalla. Tässä työssä onnistuminen vaatii sitkeyttä, sinnikkyyttä ja positiivista asennetta, joten en katso kelloa tehdessäni töitä, vaan toimin aina asiakkaan tarpeet edellä. Työkaverini kuvaavat minua tunnollisena ja iloisena ammattilaisena, jonka pirskahteleva luonne innostaa niin työkaverit kuin asiakkaatkin ympärillään.

Kesäisin löydät minut saaristosta veneilemästä ja nauttimasta luonnon tarjoamasta rauhasta. Ymmärrän kodin merkityksen ja minulle se on paikka, jonne on joka päivä ihana palata ja jossa pystyn rentoutumaan parhaiten.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja lähdetään tekemään asuntounelmistasi totta!

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Ota yhteyttä

Raisio -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Nina Kauppinen
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.