Puhelin: 040 8365 843 Matkapuhelin: 040 8365 843 markku.oksanen@op.fi

Markku Oksanen

Myyntipäällikkö, LKV, YKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV-pätevyys
Puhelin: 040 8365 843 Matkapuhelin: 040 8365 843 markku.oksanen@op.fi

Asuntokauppaa Naantalissa ja sen ympäristössä 25 vuotta.

Koko urani olen ollut myyntialalla, joista viimeiset 25 vuotta kiinteistövälityksessä. Pyrin olemaan kuunteleva, kantaaottava, mutta sopivasti huumorilla tilanteet höystävä välittäjä. Työskentelytapani on suoraviivainen ja ihmisläheinen ja pyrinkin aina luovimaan asiakkaan kanssa yhteiselle aaltopituudelle. Minulle on tärkeää kyetä erottamaan kokonaisuudesta olennaiset sisällöt ja viestiä ne asiakkaalle ymmärrettävästi sekä juuri hänelle sopivalla tavalla. Näin rakennan välillemme luottamuksen ja asiakas tietää, että asiat etenevät sovitusti. Vankka kokemukseni kiinteistöalalta yhdistettynä tietämykseeni Naantalin alueesta varmistaa, että minulta saat ajantasaisen tiedon ja toimivat vinkit päiväkodeista kulttuuritoimintaan. Työkaverini kuvaavat minua huumorilla höystetyksi ammattilaiseksi, joka vaatii paljon itseltään.

Olen asiakkaan tukena jokaisessa asuntokaupan vaiheessa. Positiivinen ja kiinnostunut ote asioihin on tärkeää, ja niitä heijastan tekemiseeni joka päivä. Kuuntelen, kyselen ja pyrin ratkaisemaan ongelmat yhdessä asiakkaan kanssa. Onnistunut asuntokauppa onkin mielestäni sellainen, jossa voimme tavata ostajan kanssa myöhemmin hymyssä suin.

Vapaa-ajalla nautin luonnosta ja mökkeilystä. Kesäisin kalastelen mielelläni ja talvisin lajini on jääkiekko, jota sekä pelaan että seuraan aktiivisesti. Perhe on minulle tärkeä ja kolmen lapsen isänä minulla onkin paljon kokemusta Naantalin päiväkodeista, kouluista sekä urheilu- ja kulttuuritoiminnasta.

Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Ota yhteyttä

Raisio -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Markku Oksanen
Myyntipäällikkö, LKV, YKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.