Matkapuhelin: 040 5953770 anne.backman@op.fi

Anne Backman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, YKV, KiAT
Matkapuhelin: 040 5953770 anne.backman@op.fi

Olen saaristoalueet tunteva kiinteistönvälittäjä ja aloittanut työurani asuntokaupan parissa OP Koti Turussa vuonna 2018. Olen aina ollut kiinnostunut asunnoista ja vasara pysyy kädessä myös oman kodin remontoinnissa. Teen työni eettisesti kestävällä pohjalla ja selvitän kohteen yksityiskohdat tarkkaan, jotta kaupanteko on turvallista. Työkavereiden mukaan olen jämäkkä, aito ja rehellinen. Teen työni tunnollisesti ja ihmisläheisyys sekä yhdessä menestymisen ilo ovat sydäntäni lähellä.

Hyvin onnistuneessa asuntokaupassa molempien osapuolten odotukset ovat täyttyneet ja asiat ovat sujuneet jouhevasti. Välittäjänä minulle on tärkeää rakentaa luottamuksellinen ilmapiiri ja keskittyä aina siihen, mikä sopii parhaiten kullekin asiakkaalle. Pyrin ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja tuomaan kohteen tiedot totuudenmukaisesti esiin. Sovimmekin aina yhdessä muun muassa mitkä yhteydenottotavat ovat kullekin asiakkaalle sopivimmat ja haluan, että kanssani asioidessa ei tarvitse murehtia mistään kauppaan liittyvästä seikasta. Työskentelen mielelläni mökkien ja vapaa-ajankohteiden parissa ja saarikohteiden arviointi sekä näyttö onnistuu kätevästi veneillen.

Vapaa-ajallani olen aktiivinen ulkoilija. Olen kotoisin Hangosta ja rakastan merta, joten purjehdin sekä veneilen aina kun mahdollista.

Minuun kannattaa olla yhteydessä etsiessäsi kiinteistönvälittäjää, joka on aito, vastuullinen ja asiakaslähtöinen, ja jolla on vahva kokemus ja asiantuntemus alalta. Jag betjänar er även på svenska. Service also in english.

ParainenOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Rantatie 20 21600 PARAINEN

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Parainen -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Anne Backman
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.