Puhelin: 050 482 1769 Matkapuhelin: 050 4821769 jari.selenius@op.fi

Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Ins. IK
Kielitaito: englanti
Koulutus: Insinööri. Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (LKV). Kiinteistönvälitysalan lakikurssit. Asuntojen ja asuinrakennusten arviointi kurssi (Kiinko). Rakennustekniikka kurssit (Raksystems). Isännöitsijän Koulutus (IK/Kiinko). Energiatodistuksen laatijan pätevyys.
Puhelin: 050 482 1769 Matkapuhelin: 050 4821769 jari.selenius@op.fi

Hei, olen Jari Selenius, kotikuntani Nurmijärven OP Kodista. Tarjoan sinulle tuloksellisen ja turvallisen asuntokaupan palveluita jo kahdeksan vuoden kokemuksella, osaamistani jatkuvasti kehittäen sekä laajentaen. Ennen tälle alalle siirtymistä työskentelin pitkään insinöörikoulutukseni mukaisissa, hyvin monipuolisissa tehtävissä. Tämä tausta näkyy nykyisessäkin työssäni siten, että innostun haasteista, perehdyn asioihin syvällisesti ja toimin tavoitteellisesti.

Hyvä välittäjä työskentelee systemaattisesti, on myyntihenkinen ja kärsivällinen. Tässä työssä korostuvat hyvän asiakaspalvelun merkitys sekä paikallistuntemus. Hyvä asiakaspalvelu on sekä kykyä kohdata erilaisia ihmisiä, että oman asiantuntemuksensa jakamista.

Työssäni pyrin kaikin tavoin auttamaan asiakkaitani saavuttamaan heidän tavoitteensa. Palvelen asiakaslähtöisesti sekä myyjä-, että ostaja-asiakkaitani ja etsin neuvottelutilanteissa molempia osapuolia miellyttävät ratkaisut. Pidän huolen siitä, että asiat hoituvat sujuvasti ja asiakkaani ovat aina tilanteen tasalla. Kiinteistönvälityksen osaamistani olen syventänyt muun muassa alan lakikursseilla. Olen myös laajentanut rakennusteknistä tietämystäni Raksystemsin kursseilla, suorittanut isännöitsijän koulutuksen sekä hankkinut energiatodistuksen laatijan perustason pätevyyden.

Olen myynyt lukuisia kerrostalohuoneistoja, rivitalohuoneistoja, rakennuspaikkoja, kiinteistöjä, liikerakennuksia, maatiloja, uudisrakennuksia ja arvoasuntoja Espoossa ja Nurmijärvellä hintahaarukassa 50 000 € - 1,5 M€.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä suunnitelma sinun asunnonvaihdollesi!

NurmijärviOP Koti Uusimaa Oy LKV

Keskustie 6 01900 NURMIJÄRVI

Asiakaspalautteet