Matkapuhelin: 040 1565706 kirsi.kytomaa@op.fi

Kirsi Kytömaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV, KIAT
Matkapuhelin: 040 1565706 kirsi.kytomaa@op.fi

yli 5 vuotta.

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2017 alkaen. Haluan tarjota asiakkailleni palvelua, joka perustuu ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja luottamukseen. Olen tarmokas, ammattitaitoinen ja pyrin olemaan asiakkaideni tukena asuntokaupan jokaisessa käänteessä. Luonteeseeni kuuluu selvittää asiat tarkasti viimeistä piirtoa myöten ja kykenen kertomaan asiakkaalle kaupan kannalta olennaiset asiat ymmärrettävästi. Työni on kysellä ja kuunnella ja sitä kautta pystyn tarjoamaan asiakkaalle hänen toiveensa täyttävän palvelukokonaisuuden. Minut tunnetaan työkavereideni keskuudessa osaavana, ammattitaitoisena ja auttavaisena tyyppinä.

Työssäni on tärkeää, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen palvelun. Pyrin olemaan nopeasti tavoitettavissa ja selvitän asiat tarkkaan viimeistä piirtoa myöten. Kaupan onnistumisen näen siitä, kun kaikki osapuolet lähtevät kaupanteosta hymyillen ja tyytyväisenä. Olen vahvasti mukana koko yhteisen matkan ja pidän asiakkaani ajan tasalla kaupan osalta olennaisista asioista. Asiakkaan kohtaaminen ilman kiirettä on minulle sydämen asia.

Vietän kesäisin paljon aikaa Mynämäessä. Nautin älyttömästi lastenlasteni kanssa touhuamisesta ja läheisteni kanssa viettämästä ajasta.

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä asuntokaupat, jossa kaikki osapuolet hymyilevät.

MynämäkiOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Virastotie 2 23100 MYNÄMÄKI

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Mynämäki -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Kirsi Kytömaa
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.