Matkapuhelin: 040 1440525 niko.tarhonen@op.fi

Niko Tarhonen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Tradenomi
Matkapuhelin: 040 1440525 niko.tarhonen@op.fi

Moi!

Tervetuloa lukemaan profiiliani. Olen alun perin Ristiinassa syntynyt ja muutin Mikkeliin koulun ja töiden perässä. Kuvailisin itseäni hyvin positiivisena, oma-aloitteisena ja leppoisena kaverina. Myös ystävät kuvailevat minua näin.

Minulla on kokemusta siitä kuinka ihmisten kanssa toimitaan. Olen viettänyt työurani asiakaspalvelu- ja myyntityössä, ja koen sen olevan oma juttuni.

Pyrin kehittämään itseäni osaajana ja oppijana jatkuvasti. Nyt olen saanut itselleni AMK-tutkinnon liiketaloudesta, ja voin kutsua itseäni myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi. Lisäämällä koulutusosaamistani kiinteistöalalla tulen saamaan LKV, KED ja KiLAT tutkinnot.

Vapaa-ajalla lataan akkuja ystävien ja läheisten kanssa. Tykkään käydä vapaa-ajalla nostelemassa painoja kuntosalilla sekä laskettelemassa rinteessä, kun kelit sen sallivat.

Kiitän, että olet lukenut profiilini loppuun asti. Jos sinulla on mielessä kodinvaihto tai haluat tutustua johonkin meillä myynnissä olevaan kohteeseen, ota minuun yhteyttä niin vaihdetaan kuulumiset!

MikkeliOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Porrassalmenkatu 19 50100 MIKKELI

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Mikkeli -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Niko Tarhonen
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.