Matkapuhelin: 0400 536 941 matti.makinen@op.fi

Matti Mäkinen

Myyntineuvottelija
Matkapuhelin: 0400 536 941 matti.makinen@op.fi

Pitkä, jo 17 vuoden kokemukseni kiinteistövälitysalalla on opettanut minulle, että jokainen asiakas ja jokainen kauppa ovat ainutlaatuisia. Työskentelytapani on vahvasti ihmiskeskeinen ja sitoutunut. Olen sitkeä, osaava ja maanläheinen kiinteistönvälittäjä, joka tuntee ja tietää asuntokaupan erityispiirteet. Puheliaana ja huumorintajuisena ihmisenä minun on helppo luoda yhteys asiakkaisiin. Ammattitaitoani ylläpidän suhtautumalla työhöni uteliaasti sekä jakamalla tietoa ja kokemuksia työkavereideni kanssa. Olen tunnettu työkaverieni keskuudessa auttavana ja reiluna tiimiläisenä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Asuntokauppa on usein elämän suurimpia päätöksiä, jonka vuoksi haluan kohdata jokaisen asiakkaan yksilönä ja räätälöidä juuri heidän elämäntilanteeseensa sopivan palvelukokonaisuuden. Tavoitteeni on varmistaa, että kauppa saadaan maaliin mahdollisimman sujuvasti ja että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Kiinteistöjen ohella hoidan myös pelto- ja metsäkauppoja.

Vapaa-ajalla minut löytää usein musiikin parista, sillä soitan rumpuja bilebändissä nimeltä Matti kukkarossa Pänd. Olen myös vannoutunut harrikkamies ja nautin moottoripyöräilystä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kuinka voisin olla avuksi juuri sinun asumiseesi liittyvissä haaveissa.

LoimaaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Väinämöisenkatu 6 32200 LOIMAA

Ota yhteyttä

Loimaa -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Matti Mäkinen
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.