Puhelin: 040 350 9623 Matkapuhelin: 040 350 9623 niko.karkkainen@op.fi

Niko Kärkkäinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Koulutus: LKV, Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT
Puhelin: 040 350 9623 Matkapuhelin: 040 350 9623 niko.karkkainen@op.fi

Hyvä Koti ansaitsee hyvän välittäjän.

Olen Niko Kärkkäinen, asuntomyynnin ammattilainen Lohjan OP Kodista. Palvelen sinua yli 10-vuotisella kokemuksella, rehellisen suorapuheisella asenteellani ja täydellä osaamisellani kaikissa kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa koko Länsi-Uudenmaan alueella. Ennen OP Kodille siirtymistä työskentelin pääkaupunkiseudulla arvoasuntojen parissa.

Hyvä koti ansaitsee hyvän välittäjän. Hyvä kiinteistönvälittäjä on pitkäjänteinen, helposti lähestyttävä ja hänellä on erinomaiset kommunikaatiotaidot. Itse arvostan kokemusta asiassa kuin asiassa, myös tässä työssä. Uskottavuus rakentuu kokemuksen kautta.

Kiinteistönvälittäjän työssä parasta on se, kun saan auttaa toisten unelmien toteutumisia. Kokemukseni erilaissa joukkuelajeissa on opettanut minut katsomaan samaan maaliin erilaisten ihmisten kanssa. Paras lopputulos saavutetaankin hyvällä yhteistyöllä, realistisella pyyntihinnan asettamisella, tehokkaalla markkinoinnilla sekä OP Kodin vahvalla ja turvallisella brändillä.

Satojen asuntokauppojen kokemuksella uskon, että voin auttaa sinuakin. Osaamisalueitani ovat kiinteistöt, vapaa-ajan asunnot, osakehuoneistot, arviolausunnot, kuolinpesät, lahjakirjat ja kauppakirjojen laadinta.

LohjaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Kauppakatu 13 08100 LOHJA

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Lohja -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Niko Kärkkäinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.