Matkapuhelin: 050 473 3051 nea.henriksson@op.fi

Nea Henriksson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED
Koulutus: LKV, LVV, KED
Matkapuhelin: 050 473 3051 nea.henriksson@op.fi

7 Vuotta

Olen Nea Henriksson Lohjan OP Kodista ja palvelen sinua kaikkiin asuntokauppaan liittyvissä asioissa koko Länsi-Uudenmaan alueella. Kiinteistönvälittäjänä elän unelmaani, en voisi kuvitella tekeväni muuta työtä. Eri elämäntilanteisiin sopivien kotien löytäminen asiakkailleni on minulle kunniatehtävä. Olen tehnyt myyntityötä koko elämäni ja kiinteistönvälittäjänä olen toiminut jo useita vuosia.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on taitava kuuntelija, tarkka neuvottelija sekä erinomainen myyjä. Hän osaa valjastaa monipuolisen osaamisensa ja asiantuntemuksensa loistavaksi, asiakaslähtöiseksi palveluksi.

Onnistuminen edellyttää myös positiivista asennetta.

Itse suhtaudun työhöni hyvin vastuullisesti.

Tässä työssä parasta on ehdottomasti sen monipuolisuus. Minulle jokainen asiakas on tärkeä. Kohtaan ihmiset aina ystävällisesti ja johdan toimeksiannot itsevarmasti sekä määrätietoisesti. Mietin työssäni paljon kokonaisuutta ja teen paljon töitä halutun lopputuloksen eteen. Omat talonrakennusprojektini sekä kiinnostukseni asuntosijoittamiseen ovat opettaneet paljon.

Vapaa-aikani kuluu monipuolisen liikunnan, kokkausharrastuksen sekä perheeni parissa. Sisäinen sisustajani iloitsee uuden kotimme tarjoamista haasteista ja mahdollisuuksista. Viihdyn myös mökillämme Kustavissa.

Ota yhteyttä niin tarjoan sekä täyden osaamiseni, että tarmoni käyttöösi!

LohjaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Kauppakatu 13 08100 LOHJA

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Lohja -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Nea Henriksson
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.