Matkapuhelin: 050 473 5033 satu.touru@op.fi

Satu Touru

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi
Matkapuhelin: 050 473 5033 satu.touru@op.fi

”Mitä helpommin kaikki sujuu, sitä tyytyväisempi on asiakas.”

Ala vaihtui, aito kiinnostus palvella asiakasta vahvistui. Pitkän uran muotialan yrittäjänä tehneenä aloitin 2021 myyntineuvottelijana Lappeenrannan OP Kodissa. Kokonaisvaltainen asiakaspalvelu on miulle sydämen asia: ”Mitä helpommin kaikki sujuu, sitä tyytyväisempi on asiakas.”

Lappeenrannassa olen toiminut 16 vuotta muodin parissa yrittäjänä, ja olen melko moniosaaja. Miulla on vaatesuunnittelijan koulutus, ja tein tuotepäällikön töitä ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Sen lisäksi olen ammattivalokuvaaja ja sisustussuunnittelija, ja nyt myös OP Koti Etelä-Karjalan myyntineuvottelija. Tein 2021 ison elämänmuutoksen: ja päätin siirtyä kiinteistönvälitysalalle.

”Miulla on yli kolmen vuosikymmenen kokemus asiakaspalvelusta, se tulee miulta luonnostaan. Olen aina ajatellut, että teen töitä joko muodin tai asuntojen parissa. Nyt oli tämän aika”. Aika on sujunut vauhdikkaasti ja ”talon tapoihin perehtyessä”. Sopeutumisessa ovat tietysti auttaneet tuttu kaupunki ja ihmiset. Vuodesta 2007 asti isoa vaatemyymälää pyörittäneenä omat kasvot ovat monelle tutut ja olen hyvin verkostoitunut. ”Olen tavannut entisiä asiakkaitani ja saanut auttaa heitä löytämään koteja."

Kokonaisvaltainen asiakaspalvelu on avain tyytyväisyyteen

Kokonaisvaltainen asiakaspalvelu tarkoittaa miulle yksinkertaisesti sitä, ettei ihmistä jätetä yksin elämän mahdollisesti isoimman kaupan kanssa. Kaikki alkaa ensimmäisestä keskustelusta asiakkaan kanssa. ”Kartoitan asiakkaan tilanteen ja selvitän, tarvitseeko asiakas apua nykyisen asunnon myynnin lisäksi uuden kodin rahoituksen ja vakuutusten kanssa”. ”Jos asiakas toivoo, välitän yhteydenottopyynnön osuuspankkiin. Näin pyrin tekemään kaiken mahdollisimman helpoksi, sillä silloin asiakas on tyytyväisin.” Ja jos asiakkaalla on jo rahoitus kunnossa, voin jouduttaa prosessia lähettämällä tarvittavat dokumentit suoraan asiakkaan omalle virkailijalle omaan tai toiseen pankkiin.

Kokeneelle asiakaspalvelijalle kokonaisvaltainen palvelu on automaattista. ”Kohtelen kaikkia ihmisiä tasapuolisesti ja palvelen heitä samalla tavalla.” Positiivista palautetta on tullut paljon. Asiakkaat arvostavat etenkin henkilökohtaista ja nopeaa palvelua. Myös monipuolisesta koulutustaustasta on ollut miulle hyötyä asiakkaiden kanssa. ”Sisustussuunnittelijana voin luoda kotia etsiville ihmisille mielikuvia siitä, mikä on mahdollista ja millaista remonttia voidaan ehkä tarvita.”

Digitaalinen asuntokauppa (DIAS) on nykypäivää

Teen asuntokaupat digitaalisesti aina kun se on mahdollista. Miulle se on oikea ”sydämen asia”. Miksi? Koska sekin on – aivan – kaikille asuntokauppaan osallistuville helpompaa. ”Digitaalinen asuntokauppa säästää selvää aikaa. Silloin ei tarvitse saada kaikkia neljää eli myyjää, ostajaa, välittäjää ja pankin virkailijaa samaan aikaan samaan pankkiin. Parasta on, että kaupat voi allekirjoittaa kotisohvalla, järven rannalla tai vaikka hiihtoladulla. Ja nyt myös kiinteistökaupat on mahdollista tehdä digitaalisesti.”

Vahvat tarinat vievät eteenpäin.

En edes miettinyt muita vaihtoehtoja – OP Koti oli miulle se ainoa oikea. ”Halusin olla töissä isossa, vakuuttavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Entisenä yrittäjänä tiedän, miten suuri merkitys vahvoilla tarinoilla ja uskottavuudella on.” Vaikka ammatti vaihtui, lopulta työn ydin on sama: se on asiakaspalvelua alusta loppuun.

Olit sitten alanvaihtaja tai muuten kiinteistöalasta kiinnostunut, mielestäni menestyä voi, jos on aito halu palvella ihmistä ja tehdä paljon töitä. Ja vielä se tärkein. ”Sydämen pitää olla koko ajan tekemisessä mukana.”

LappeenrantaOP Koti Etelä-Karjala Oy LKV

Kirkkokatu 9 53100 LAPPEENRANTA

Ota yhteyttä

Lappeenranta -
OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV
Vastaanottaja:
Satu Touru
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.